11 / 05 / 2024

Veryeri, inşaatta yatırım atağında!

Veryeri, inşaatta yatırım atağında!

Son yıllarda inşaat sektörünün yükselişe geçtiğini ifade eden Veryeri Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Veryeri, bu doğrultuda yeni yatırımlara hız verdiklerini söyledi. İşte Veryeri'nin açıklamaları...



Veryeri İnşaat, bu yıl vites büyüttü. Bugüne kadar Almanya'da ürettirdikleri parke markaları için İzmir'de bir fabrika açmayı planlayan şirket, yıl sonuna kadar 2 milyon metrekare parke üretimi hedefliyor. 


Son yıllarda inşaat sektörünün yükselişe geçtiğini ifade eden Veryeri Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Veryeri, bu doğrultuda yeni yatırımlara hız verdiklerini söyledi. Ali Veryeri, "İnşaat sektörü geliştikçe bölge yeni bir kimliğe kavuşuyor. Biz de bu alanda ana oyuncu olmak için arsa yatırımları yapıyoruz" dedi. Çeşme Mamurbaba ve Urla'da birer proje için çalışmalar yaptıklarını anlatan Varyeri,  İzmir  merkezdeki en önemli dönüşüm alanı olan Bayraklı ile de ilgilendiklerini söyledi. 


Ali Veryeri şunları anlattı: "Mamurbaba'da üst düzey 20 villa olacak. Metrekare fiyatları 10 bin lira civarında planlanıyor. Urla'da ise yaklaşık 60 dairelik rezidans planlıyoruz. Burada da fiyatlar 5-6 bin lira seviyesinde olacak." 



Sabah





Geri Dön