28 / 04 / 2024

Vestel çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel çamaşır makinesi modelleri, genellikle yüksek enerji verimliliği sınıfına sahiptir ve enerji tasarrufu sağlar. Ayrıca, farklı yıkama programlarına sahiptirler, böylece kullanıcılar farklı kumaşlar için uygun seçenekleri seçebilirler.  Vestel çamaşır makinesi uygun fiyata nerede satılıyor



WIFI Teknolojisi

İster evde ister dışarıda olun, Vestel’in akıllı teknolojileri aracılığı ile aklınız çamaşır makinenizde kalmasın! Vestel Evin Aklı mobil uygulaması, Wi-Fi özellikli çamaşır makinenizin tüm denetim ve ayarlarını uzaktan kontrol etmenize olanak ağlıyor. Program seçiminden sıcaklık ayarlarına, sıkma süratinden erteleme moduna kadar pek çok seçenek olanağı sunan Evin Aklı uygulamasıyla makinenizin ana ve ilave özelliklerini istediğiniz gibi tespit edebilir; hatta “Kapı Açık Uyarısı” gibi olası yanlışların bildirimini de anında telefonunuzda görebilirsiniz.

Buhar Fonksiyonu

Çamaşırlarınız henüz yeni yıkanmış olsa da, bazen yıkama öncesindeki kirlilik oranından dolayı koku ve hijyen bakımından yeniden tazelenmeye gereksinim duyabilir. Yoksa siz bu gibi durumlarda çamaşırlarınızı yeniden mi yıkıyorsunuz? Vestel çamaşır makinenizin ilave Buhar Fonksiyonu programı aracılığı ile, artık ekstra zaman ve deterjan harcamanıza lüzum yok! Yıkama sonrası devreye 
giren kuvvetli buhar, çamaşırlarınızı dakikalar içerisinde mis gibi ve hijyenik hale getiriyor. Sunduğu yumuşaklık aracjlığı ile  en yüksek ütüleme kolaylığı sağlıyor.

TwinJet Teknolojisi

Çamaşır makineleri, evlere girdiği günden bugüne insan yaşamını büyük ölçüde basitleştirdi. Hatta her geçen gün ilerleyen teknoloji ile beraber, beklentilerin de üstünde verim  sunarak en zorlu kirlere bile bir yıkamada meydan okuyabilir hale geldi. Ancak siz yine de tazyikli su ve köpüğün, temizlikte farklı bir değere sahip olduğunu düşünüyor olabilirsiniz.

Vestel çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Öyleyse TwinJet teknolojili Vestel çamaşır makinelerinin göz dolduran verimine şahitlik etmeye hazır olun! TwinJet teknolojisi ile geliştirilen Vestel çamaşır makineleri, kazan bölümünde iki özel su jetine sahip olması aracılığı ile deterjanlı suyu çamaşırlara çok daha süratli püskürtüyor. Bu sayede normal yıkamadan çok daha etkin ve üstün temizlik sağlıyor.

Vestel çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 18 Mart 2023 fiyat listesi


Geri Dön