Beyaz Eşya

Vestel CD7011 248 LT 7 Çekmeceli Dikey Derin Dondurucu ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler?

Vestel 7 çekmeceli dikey derin dondurucu, sessiz çalışan güçlü motoru ve geniş iç hacmiyle birlikte gıdaları yaz- kış muhafaza ederek soğutma ve dondurma ihtiyacınızı karşılar. Cihazda bulunan motor gücü sessiz çalışma performansı sergileyerek uzun ömürlü bir kullanım sunar

Vestel derin dondurucu sahip olduğu 7 çekmecesi sayesinde gıdaların uzun süre saklanmasını sağlar. Cihazda bulunan motor gücü sessiz çalışma performansı sergileyerek uzun ömürlü bir kullanım sunar. 

Soğutma ve gıda saklama ihtiyacını sonuna kadar karşılayan Vestel derin dondurucu  fonksiyonel ve esnek kullanıma uygun tasarlanan içi sayesinde daha fazla yiyecek ve malzeme saklamanıza yardımcı olur. Vestel derin dondurucu sahip olduğu 248 lt iç hacim ile yüksek miktarda yiyeceğin kolay bir şekilde dondurulmasını sağlar.

Geniş aileler için ideal bir kullanım alanına sahip derin dondurucuda 7 çekmece vardır. Ve bu çekmeceler Statik soğutma sistemi ile işlevsel hale gelir. Vestel tam 13 kg dondurma kapasitesiyle soğutma işlemini gerçekleştirir. Geniş iç hacim sayesinde kullanıcılar büyük bir avantaj elde ediyor. Ayarlanabilir ayakları ve kapı yönü çevirme özellikleri de bulunan cihaz konforlu bir kullanım oluşturuyor. 

Peki Vestel 7 çekmeceli derin dondurucunun sahip olduğu teknik özellikler neler? Cihaz ne kadara satılıyor? 

 

Derin dondurucu 650 mm derinliği, 595 mm genişliği ve 1750 mm ölçüleriyle geniş hacimli bir kullanım elde edilmesini sağlar. Motor gücü sayesinde yüksek enerji tasarrufu yapan derin dondurucu bu durumu faturaya yansıtır. Dikey derin dondurucu aynı zamanda tasarımı ile de dikkat çekiyor. 7 çekmeceli Vestel derin dondurucu sessiz çalışma özelliği ile uzun yıllar kullanım imkanı sunar.

Bu motor sayesinde ısınma olmadan, güvenli, ergonomik ölçülerde çalışma gerçekleştirir. Vestel derin dondurucunun sahip olduğu soğutma sistemi No-Frost teknolojisidir. No-Frost teknolojisi soğuk havayı homojen bir şekilde dağıtır ve yiyeceklerin eşit oranda soğumasını sağlayarak nem ve buz oluşmasını engeller. 

VESTEL 7 ÇEKMECELİ DERİN DONDURUCU 16 NİSAN 2023 FİYAT LİSTESİ 

Vestel CD7011 248 LT 7 Çekmeceli Dikey Derin Dondurucu : 7.950,64 TL

Ayrıntılı bilgi için : https://www.n11.com/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 16 Nisan 2023 tarihinde saat 02.07’de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 20.08 Türk Lirası, euro 22.07 Türk Lirası, altının gramı ise 1330 Türk Lirası değerindedir.

Hanımlar dikkat! Fakir Ranger Elektronik 890 W A Sınıfı Siklon Elektrikli Süpürge indirime girdi! Bu indirim kaçmaz! 

Bosch KGN56VIF0N 505 Litre Çift Kapılı Alttan Donduruculu Buzdolabı Inox 21 bin 740 TL! En ucuza nereden alınır?