16 / 05 / 2024

Vestel CeBIT Eurasia'da ürünlerini tanıttı!

Vestel CeBIT Eurasia'da ürünlerini tanıttı!

Vestel, bilişim fuarı CeBIT Eurasia 2013'te yeni teknolojilerini görücüye çıkardı. Vestel açıklamasına göre, Avrasya bölgesinin en büyük bilişim fuarı CeBIT Eurasia 2013'de Vestel yeni teknolojilerini sergiledi....






Vestel, bilişim fuarı CeBIT Eurasia 2013'te yeni teknolojilerini görücüye çıkardı.

 

İSTANBUL (AA) - Vestel, bilişim fuarı CeBIT Eurasia 2013'te yeni teknolojilerini görücüye çıkardı.


Vestel açıklamasına göre, Avrasya bölgesinin en büyük bilişim fuarı CeBIT Eurasia 2013'de Vestel yeni teknolojilerini sergiledi.


Vestel'in fuarda tanıttığı başlıca ürünler arasında yerli üretim tablet, Ultra HD TV'ler, özel etkileşimli akıllı tahta ve digital signage profesyonel ekran çözümleri bulunuyor. İlk kez CeBIT Eurasia 2013'te görücüye çıkartılan Vestel 10 inç Tablet standın dikkati çeken ürünlerinden oldu.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Vestel İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, teknolojinin çok hızlı geliştiğini belirterek, "Güçlü Ar-Ge altyapımız, yüksek teknolojimiz ve yerli üretim kapasitemizle gelişmeleri yakından takip ediyor, ürünlerimizi bu yeni teknolojiler ışığında geliştiriyoruz" dedi.


Vestel'in Avrupa'da tablet tasarım ve üretimi yapan ilk ve tek firma olduğunu aktaran Erdoğan, şunları kaydetti:


"Son teknolojiyle özel olarak tasarlanan yeni 10 inç tabletimizin aynı anda 4 işlem yapabilen işlemcisi, geliştirilmiş arka kamerası ve IPS Full HD ekran kalitesi ile müşterilerimize daha hızlı ve keyifli internet deneyimi sunuyoruz. Yeni tabletimizi aralık ayı itibariyle satışa sunacağız. Bir yıl önce tüketicilerimizle buluşturduğumuz Smart Center uygulamasına eklediğimiz yeni özelliklerle, bugün yalnızca TV ve tabletlerin değil TV ve akıllı telefonların birbiriyle konuşmasını sağlıyoruz. Trendleri yakından takip eden yapımız ve elektronik pazarındaki deneyimimiz sayesinde ürünlerimizi geliştirmeye devam edeceğiz."


 Anadolu Ajansı


Geri Dön