18 / 05 / 2024

 Vestel WIFI kurutmalı çamaşır makinesinin fiyatı tam 2.000 TL düştü! 7 Ocak 2023 Fiyat Listesi

 Vestel WIFI kurutmalı çamaşır makinesinin fiyatı tam 2.000 TL düştü! 7 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Medimarkt’ta Vestel WIFI 9 kiloluk çamaşır makinesine büyük indirime girdi. Peki Vestel WIFI 98142’nin özellikleri neler, fiyatı kaç TL düştü?



Tam 10 yıl motor garantili Vestel’in 9 kiloluk KCMI 98142 G WIFI çamaşır makinesi Mediamarkt’ta 2.000 TL birden indirime girdi.

Kurutma özelliği de olan 1400 devir cihazda TwinJet Teknolojisi bulunuyor. Bu teknoloji ile üretilen makine kazan bölümünde iki özel su jetine sahip olduğundan deterjanlı suyu çamaşırlara çok daha hızlı püskürtüyor. Böylece normal yıkamadan çok daha etkin ve üstün temizlik sağlıyor.

 Vestel WIFI kurutmalı çamaşır makinesinin fiyatı tam 2.000 TL düştü! 7 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Makinenin bir başka özelliği de İnci Kazan ile klasik kazanlara sahip makinelerden farklılaşması.  Böylece giysilerin ömrü her yıkamada kısalıyor.  Favoriniz olan, yeni kalsın istediğiniz kıyafetlerinizi  özellikle de narin dokulu olanları, hala elinizde yıkamak durumunda kalanlardansanız bu makineyi beğenebilirsiniz. İnci kazan yapısı nedeniyle bu makinede yıkanan çamaşırlar korunuyor ve yıpranmış çamaşırlar artık tarihe oluyor.

INVERTER TEKNOLOJİSİ

Çamaşır makinelerinin yıkama sonunda ıslaklığı en aza düşürmek için çok fazla devir yapması gerekiyor. Bu durum ise doğal olarak, tamburun dönüşü sırasında makinenin çok fazla enerji sarf etmesine ve oldukça yüksek bir ses çıkarmasına sebep oluyor. Inverter motoru bulunan makinelerde ise durum farklı. Dijital kontrollü inverter motor teknolojisi, geleneksel motorlara göre makinenizin çok daha sessiz ve düşük enerji ile çalışmasını sağlıyor. Bunun yanında makinenizin uzun yıllar boyunca yüksek performansla çalışmasına olanak veriyor. Inverter motorlu Vestel çamaşır makineleri ile çamaşırlarınızı istediğiniz saatte yıkama imkanınız olur çünkü sessizce çalışır. Aynı zamanda enerjiden tasarruf edebilir ve ev ekonominize katkıda bulunursunuz.  


Geri Dön