29 / 04 / 2024

Vestel'den Anneler Günü hediyesi! İşte kampanya ürünleri ve 16 Nisan 2023 fiyat listesi…

Vestel'den Anneler Günü hediyesi! İşte kampanya ürünleri ve 16 Nisan 2023 fiyat listesi…

Anneler Günü kampanyasının startını veren Vestel, seçili küçük ev aletleri ve elektrikli süpürge grubundan, 2 ürün alımına 3'üncü ürünü hediye ediyor. Peki,  Vestel Türk Kahve Makinesi kaç TL? Vestel Elektrikli Süpürge fiyatları ne kadar? İşte detaylar...



Nisan ayını yarıladığımız şu günlerde Anneler Günü kampanyası haberleri gelmeye başladı. Annelere hediye almak söz konusu olduğunda, öteden beri büyük çoğunluğun aklına gelen ilk seçenek küçük ev aletleri oluyor.

Vestel den Anneler Günü hediyesi! İşte kampanya ürünleri ve 16 Nisan 2023 fiyat listesi…

Vestel de 14 Mayıs'ta kutlanacak bu özel gün öncesi hediye arayışına girenler için süper bir fırsat sunuyor...  Anneler Günü kampanyasının startını veren marka, seçili küçük ev aletleri ve elektrikli süpürge grubundan, 2 ürün alımına 3'üncü ürünü hediye ediyor.

Vestel Anneler Günü Kampanyası 14 Nisan – 14 Mayıs 2023 tarihleri arasında seçili küçük ev aletleri ve elektrikli süpürge modelleri için kampanyaya katılan yetkili satıcılar, kurumsal mağazalar ve vestel.com.tr’de geçerli olacak.

Blenderden yoğurt makinesine, çay makinesinden tost makinesine, ütüden saç kurutma makinesine kadar çok sayıda küçük ev aleti ve temizliğin olmazsa olmazı elektrikli süpürge modelinden ikisini alan herkes, üçüncü eşyaya bedava sahip olacak.

Peki, Vestel K20 G Elektrikli Süpürge kaç TL? Vestel Cam Su Isıtıcı ne kadar? Vestel Yıldız T9000 Elektrikli Süpürge Kaç TL?

 


Geri Dön