Beyaz Eşya

Vestfrost VF 90 büro tipi mini buzdolabının fiyatı ne kadar? En uygun nerede satılıyor?

Hem evine hem de ofisine büro tipi mini buzdolabı almak isteyenlere Vestfrost ayrıcalığıyla yeni bir mini buzdolabı haberi geldi. Vestfrost, son teknolojik özelliklerle donattığı bu ürününü uygun fiyatla satışa çıkarken, ürünün en uygun nerede satıldığı ise merak konusu oldu.

Estetik dış dizaynıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Vestfrost VF 90 büro tipi buzdolabı, kullanıcıların huzuruna tek renk opsiyonu ile sunuluyor. Beyaz renkli olarak dizayn edilen bu ürün , özenle belirlenmiş renk seçeneği ile estetik bir görünüme sahip olurken, bu özelliği ile Vestfrost takipçilerinden de tam not alıyor. Vestfrost büro tipi mini buzdolabı, göze hoş gelen dış tasarımının yanı sıra, ölçülü boyutları ile de beğeniliyor. 

Tatmin edici donanımı ve gösterdiği performans ile VF 90 büro tipi buzdolabı, kullanıcıların mutfaktaki en iyi yardımcılarından olmaya aday bir ürün olarak karşımıza çıkıyor. Ürün, tüm bu özelliklerinin yanında kaliteli dış malzeme yapısı ile de beğeniliyor. Üretiminde birinci sınıf malzemeler kullanılan dış yapı buzdolabının mukavemetini desteklediği gibi kullanım süresini de artırıyor.

TATMİN EDİCİ BİR ENERJİ TASARRUFU

Bu ürün, estetik dış görünümü ve gelişmiş teknik özelliklerinin yanında sunduğu enerji tasarrufu ile de son derece beğenilen bir model. Bu buzdolabı, düşük seviyelerde yer alan ortalama tüketim değerleri ile tüketicilere tasarruflu bir buzdolabı tecrübesi yaşatıyor. 

VESTFROST VF 90 BÜRO TİPİ MİNİ BUZDOLABININ TEKNİK ÖZELLİKLERİ NELER?

VESTFROST VF 90 BÜRO TİPİ MİNİ BUZDOLABININ FİYATI NE KADAR?

4 bin 299 TL: https://www.hepsiburada.com/

AYRINTILAR İÇİN: https://www.hepsiburada.com/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 13 Kasım 2023 tarihinde saat 04.22'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 28.54 Türk Lirası, Euro 30.54 Türk Lirası, altının gramı ise 1782 Türk Lirası değerindedir.

Kiwi KSI-6450 kırışık giderici buharlı dikey ütünün özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Hem filtre kahve hem de çay makinesi! Karaca Çaysever Robotea Pro 4in1 konuşan çay ve filtre kahve makinesi satışta!

Sinbo’dan elektrikli ısıtıcı almak isteyenlere müjde! Sfh-3394 infrared ısıtıcı görücüye çıktı!