29 / 04 / 2024

Sinbo’dan elektrikli ısıtıcı almak isteyenlere müjde! Sfh-3394 infrared ısıtıcı görücüye çıktı!

Sinbo’dan elektrikli ısıtıcı almak isteyenlere müjde! Sfh-3394 infrared ısıtıcı görücüye çıktı!

Kasım ayının gelmesiyle beraber sıcaklıkların düşmesi sonucu insanlar elektrikli ısıtıcı alımlarına hız verdi. Bu kapsamda, Sinbo da tüm kullanıcıları memnun edecek bir elektrikli ısıtıcıyı piyasaya çıkardı.



Bu ürün, özellikle kış mevsiminin bastırması ile yoğun olarak satışı olan ürünler arasında yer alıyor. Şık ve zarif tasarımının yanında ayrıca az yer kaplaması da tüketici için ekstra avantaj sağlıyor. Ürün sahip olduğu teknolojik özellikler sayesinde ürüne olan ilginin artışını destekliyor. Ürünün dikey yapısı ve kule tipi dizaynı da oldukça göz dolduruyor.

Bu ısıtıcı, ergonomik yapısı ile de rağbet gören ısıtıcıların ilk sıralarında yer alıyor. Enerji tasarrufu sağlayan sisteminin dışında devrilme emniyeti özelliğinin de olması kullanıcılar açısından son derece kolaylık oluşturuyor. Üstelik ayarlanabilir ısı aşaması özelliği ile de tüketici memnuniyetini maksimum seviyeye ulaştırıyor. Ürün üzerinde yer alan yuvarlak düğme sayesinde ısı aşaması ayarlanıyor.

Isı kademesinin ayarlanabilir olması hem mali bakımdan hem de kişisel ihtiyaç bakımından tüketicinin beğenisini kazanıyor. Bunun yanı sıra, ürünün aşırı ısınmaya karşı koruma özelliği de tüketiciye rahatlık sağlıyor.

 Sinbo’dan elektrikli ısıtıcı almak isteyenlere müjde! Sfh-3394 infrared ısıtıcı görücüye çıktı!

ZARİF PAKETLEME KALİTELİ SERVİS

Sinbo SFH-3394 2000 Watt Infrared Isıtıcı, dikey yapısı nedeni ile uzunca bir kutu içerisinde kullanıcıya teslim ediliyor. Karton kutusunun içerisinde yer alan ekstra poşetler ile sarılı olması da ısıtıcının taşınma esnasında zedelenmesinin önüne geçiyor. Aynı zamanda, ürünün kutusunun içerisinde ürün faturası ve garanti belgesi de yer alıyor. Ürünün kullanıma ilişkin tüm bilgilere kullanma kılavuzundan ulaşmak mümkün oluyor.

SİNBO SFH-3394 İNFRARED ISITICININ TEKNİK ÖZELLİKLERİ

  • Devrilme emniyeti: Var

  • Ayarlanabilir termostat: Var

  • Ergonomik tasarım

  • Aşırı ısınma koruması: Var

  • Güç: 2000 W

 Sinbo’dan elektrikli ısıtıcı almak isteyenlere müjde! Sfh-3394 infrared ısıtıcı görücüye çıktı!

  • SİNBO SFH-3394 İNFRARED ISITICININ FİYATI

  • 901 TL: Pazarama/Markam Mutfakta

  • 909 TL: HepsiBurada/ Markam Mutfakta

  • 949 TL: N11/ Markam Mutfakta

  • 986 TL: PTT AVM/Dekostar

AYRINTILAR İÇİN: http://www.seat.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 8 Kasım 2023 tarihinde saat 05.49'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 28.40 Türk Lirası, Euro 30.49 Türk Lirası, altının gramı ise 1815 Türk Lirası değerindedir.

12 fincan kapasiteli Taotronics TT-CM001 kahve makinesinde kasım ayına özel fiyat!

Wi-Fi özelliği bulunan Vestel CMI 108222 10 kg çamaşır makinesi indirime girdi!

Regal BM 210 2 programlı bulaşık makinesi satışa çıktı! İşte teknik özellikleri ve fiyatı...


Geri Dön