01 / 05 / 2024

12 fincan kapasiteli Taotronics TT-CM001 kahve makinesinde kasım ayına özel fiyat!

12 fincan kapasiteli Taotronics TT-CM001 kahve makinesinde kasım ayına özel fiyat!

Kahve tiryakilerinin arama motorlarında en çok araştırdıkları ürünlerin başında kahve makinesi geliyor. Taotronics de bu kapsamda ürettiği TT-CM001 kahve makinesiyle kahve tiryakilerinin adeta rüyasını süslüyor.



Kahve tiryakileri için özel olarak üretilen kapasiteli Taotronics TT-CM001 kahve makinesinde birçok özellik bulunuyor. Bunların içinde 12 fincan kapasitesi, özelleştirilebilir demleme gücü, 24 saate programlanabilir demleme ve sıcak tutma işlevi şeklinde sıralanabiliyor.

12 BARDAĞA KADAR DEMLEME

Kahve makinesi bir kerede tam 12 fincana kadar kahve sağlar. Bu sayede, istediğiniz zaman aileniz ve arkadaşlarınızla lezzetli sıcak kahve hazırlayabilir ve paylaşabilirsiniz.

 12 fincan kapasiteli Taotronics TT-CM001 kahve makinesinde kasım ayına özel fiyat!

ÖZELLEŞTİRİLEBİLİR DEMLEME GÜCÜ

1-4 fincan işlevi, konsantrasyonu yükseltmek amacıyla kahveyi daha yavaş damlatır. Zevkinize uygun normal ve koyu kahve arasında tercih yapabilirsiniz.

24 SAATE PROGRAMLANABİLİR DEMLEME

Yatmadan önce kahve makinesini, ertesi sabah uyanmak ve bir fincan taze sıcak kahvenin tadını çıkarmak amacıyla belirli bir saatte demlenecek biçimde ayarlamak artık mümkün.

DEMLEME İPUÇLARI

  • İlk kullanımdan önce, kokuyu gidermek amacıyla suyu birkaç defa kaynatın. (Kahve veya filtre kâğıdı ilave etmeye gerek yok)

  • Temel olarak, bir kaşık çekilmiş kahve, bir fincan muhteşem kahve yapar. Kahve miktarını kontrol ederek konsantrasyonu ayarlayabilirsiniz.

  • Filtre sepetini ve huniyi her daim demlemeden önce ve sonra temizlemek gerekiyor. Zira kalan kahve veya diğer yabancı maddeler demlenmiş kahvenin tadını etkileyebilir.

  • Çekilmiş kahveyi taze tutun. Kahve çekirdeğini yalnızca demlemeden önce öğütün ya da yeni üretilmiş kahve tozunu kullanın.

  • Öğütülmüş kahveyi huni içinde muhafaza etmeyin. Vakumlu ve ayrıca, termostatik bir bölümde saklayın ve doğrudan güneş ışığından kaçının.

SICAK TUTMA İŞLEVİ

3 sıcaklık ayarlı sıcak plaka, taze demlenmiş kahveyi 4 saat süresince yaklaşık 75 derece düşük, 78 derece orta ve 81 derece yüksek ısılarda tutar.

 12 fincan kapasiteli Taotronics TT-CM001 kahve makinesinde kasım ayına özel fiyat!

TAOTRONİCS TT-CM001 KAHVE MAKİNESİNİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ

  • Fincan Kapasitesi: 12

  • Su Isıtıcı Kapasitesi (ml): 1,8 lt

  • Damlama Emniyeti: Var

  • Su Seviyesi Göstergesi: Var

  • Otomatik Kapanma: Var

  • Güç (W): 1000

TAOTRONİCS TT-CM001 KAHVE MAKİNESİNİN FİYATI

AYRINTILAR İÇİN: https://www.hepsiburada.com/ 

EDİTÖR NOTU: Bu haber 8 Kasım 2023 tarihinde saat 05.01'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 28.40 Türk Lirası, Euro 30.49 Türk Lirası, altının gramı ise 1815 Türk Lirası değerindedir.

Wi-Fi özelliği bulunan Vestel CMI 108222 10 kg çamaşır makinesi indirime girdi!

Regal BM 210 2 programlı bulaşık makinesi satışa çıktı! İşte teknik özellikleri ve fiyatı...

Dünya markası Samsung’dan mikrodalga fırın! Samsung GE83X/AND mikrodalga fırın kaç TL?


Geri Dön