02 / 05 / 2024

Veysel Eroğlu'ndan İzmir'e 8 yeni proje!

Veysel Eroğlu'ndan İzmir'e 8 yeni proje!

Bayramlaşmak için İzmir'e gelen Bakan Eroğlu, 8 müjde verdi. Yıldırım hızıyla yapılacak projeler arasında; baraj, gölet, hastane, okul, orman ve meteroloji istasyonu yer aldı.




Orman ve Su İşleri Bakanı, AK Parti  İzmir  Milletvekili Veysel Eroğlu, partililerle bayramlaştı. Kaya Termal Otel'de yapılan bayramlaşma töreninde Eroğlu, İzmir için birbirinden önemli 8 projenin müjdesini verdi. Organizasyona AK Parti İzmir Milletvekilleri, AK Partili Belediye Başkanları, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, AK Parti İzmir ilçe başkanları, Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan ve il teşkilatı ile çok sayıda partili katıldı. Masaları tek tek dolaşarak bayramlaşan Bakan Eroğlu, "Biz bir aileyiz. Bayramda aileler bir araya gelir. İzmir'e geleceğimi öğrenince Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, selam ve bayram tebriklerini iletti. Seçimi kazanmanın tek yolu, gönülleri kazanmaktan geçiyor. Seçimler biraz daha uzun olsaydı, daha iyi netice alınacaktı. AK Parti yüzde 41 ile birinci parti oldu. AK Parti'siz bir koalisyon kurulamaz. Milletimiz öyle takdir etti. 2023 yılında Türkiye'yi dünyada en büyük 10 ekonomi arasına sokmaya hazır mıyız?" dedi. İzmir teşkilatı ile bayramlaşmaya gelirken yanında 8 müjde de getiren Eroğlu, "Türkiye'de su yoktu, 77 şehre su getirdik. Bu bizim büyük düşünmemiz ile oldu. İzmir'e şuana kadar 30 milyar liradan fazla yatırım yaptık. Şimdi 2019 yılına kadar hükümetimiz koalisyon olursa öyle olmazsa yapılacak seçimle hükümete gelmeye hazırız. Her halükarda yola devam. Sizler hazırsınız bizde hazırız. 8 vekilimiz ile hizmete hazırız. Bayramda mutlaka müjde verilmesi lazım. Ankara'dan gelirken lokum getirecek değiliz, 8 tane müjde ile geldik. Her vekilimiz bir müjde verecek. İlk müjdeyi ben vereceğim" şeklinde konuştu. 


VEKİLLER AÇIKLADI 

"İzmiri baraj ve göletler ile donatacağız" diyen Bakan Eroğlu, "Yıldırım hızıyla planlamalar yapıldı. Bunlardan biri Aliağa Kalabak Barajı. Burada şu müjdeyi vermek istiyorum. Bir baraj 2 yılda biter. Biz bunu gölet gibi ihale ettik ve kısa zamanda bitireceğiz. Bu barajdan 880 bin lira çiftçimize gelir sağlanacak. İhalesi 21 Ağustos'ta gerçekleştirilecek. Bu yıl temel atacağız" dedi. Eroğlu'nun ilk müjdeyi vermesinin ardından İzmir Milletvekilleri tek tek kürsüye çıkarak, Seferihisar Gödence Göleti ve Sulaması, Balçova Terapi Ormanı, Örnekköy Çocuk Ormanı, Yakaköy Tabiat Parkı, Kınık otomatik Meteoroloji İstasyonu, Bayındır Meslek lisesi ve Selçuk develt Hastanesi projelerinden oluşan 7 müjdeyi verdi. Bayramlaşma töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, "Amacımız en az üç bakan istediğimiz hükümet ile İzmir'i, İstanbul'un ardından Türkiye'nin en büyük ikinci ili haline getirmek. Bizler teşkilat olarak bulunduğumuz bölgelerde sizlere layık olmaya çalışacağız" diye konuştu. Yoğun bir seçim döneminden çıktıklarını dile getiren AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ise "Hükümeti kurmak için çalışacağız" dedi. 


Sabah


Geri Dön