27 / 04 / 2024

Via Port Venezia'da ekolojik sıva kullanıldı!

Via Port Venezia'da ekolojik sıva kullanıldı!

Gaziosmanpaşa'da Venedik'in bir benzeri olarak hayata geçirilen Via Port Venezia konut projesinde yaklaşık 11 bin 800 tonluk Seraoxicoat kullanıldı. Bu oran, tek bir inşaat projesinde kullanılan en yüksek tonajlı ürün...



Seranit Yapı Grubu, bu yıl içerisinde geliştirdiği dünyanın ilk ve tek ekolojik sıvası Seraoxicoat ile yine bir 'ilk'i gerçekleştirdi. Bayraktar & Gürsoy Yatırım ve Yönetim Ortaklığının İstanbul Gaziosmanpaşa'da Venedik'in bir benzerini hayata geçirdiği Via Port Venezia konut projesinde yaklaşık 11 bin 800 tonluk Seraoxicoat kullanıldı. Bu oran, tek bir inşaat projesinde kullanılan en yüksek tonajlı ürün oldu.


Tamamen doğal malzeme 


Konuya ilişkin açıklama yapan Seranit Yapı Grubu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ece Ceylan Baba, "Doğal malzemelerin karışımıyla bu yıl içerisinde ürettiğimiz Seraoxicoat'u sağlıklı ve çevreci özellikleriyle inşaat sektöründe geleceğin ürünü olarak tanımlıyoruz" dedi. Baba, "Venedik şehrinin tüm özelliklerini bünyesinde barındıran Via Port Venezia'da Seraoxicoat tercih edildi. Via Port Venezia'da yaşayacak konut sahiplerine, çevre ve sağlığa faydasıyla öne çıkan Seraoxicoat'la ayrıcalıklı yaşam standartlarına sahip olacaklarının sinyalini verebiliriz" dedi. 



Milliyet


Geri Dön