Konut

Viaport Houses Kurtköy'de yüzde 1 KDV! Yüzde 1 peşinat!

Lüks konut projesi Via Port Houses Suites, yeni KDV düzenlemesinden etkilenmedi. KDV oranının yüzde 1 olarak devam ettiği projede yüzde 1 peşinat kampanyası da sürüyor. Konutların yüzde 70’inin satıldığı projenin teslim tarihi ise Eylül 2013....


Türkiye’nin en çok ziyaretçi çeken alışveriş merkezi Via Port ve beş yıldızlı uluslararası otel zinciri Crowne Plaza Istanbul Asia ile aynı kompleks içinde bulunan lüks konut projesi Via Port Houses ve Suites’de yüzde 1 KDV fırsatı devam ediyor. 60 ay üzerinden aylık faiz oranının 0,69’a düştüğü Via Port Houses ve Suites’de yüzde 1 peşinat ile daire sahibi olma kampanyası da devam ediyor. Kampanya kapsamında daire alırken ödenmesi gereken yüzde 25’lik peşinatın ilk etapta sadece yüzde 1’i veriliyor, geri kalan yüzde 24’lük bedel ise aynı zamanda dairenin de teslim tarihi olan Eylül 2013’te ödeniyor. Kalan tutar ise en uygun faiz oranlarıyla projeye özel anlaşmalı banka kredisi ile ödeniyor.  Ayrıca şirket bünyesinde yapılan “0” sıfır faiz ile vadelendirme imkanları da sunuluyor.


Via Port Houses ve Suites’deki konutların yüzde 70’inin satışı tamamlandı. İç dizaynında Tepe Home, Seranit, Rehau, Hansgrohe, Dupont Montelli, Bolu Abant Parke gibi markaların kullanıldığı projede 9 ay sonra yaşam başlıyor. 


www.viaporths.com