30 / 04 / 2024

Viaport Venezia'da 1 oda 1 salon daireler 321 bin TL!

Viaport Venezia'da 1 oda 1 salon daireler 321 bin TL!

Firma: Bayraktar & Gürsoy Yatırım Ortaklığı

Proje: Viaport Venezia

Bayraktar ile Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Viaport Venezia projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri yer alıyor. Projede konut fiyatları 321 bin TL'den başlıyor...




Viaport Venezia projesi İstanbul Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa'da yükseliyor. Toplam 2 bin 200 konuttan meydana gelen proje Bayraktar ile Gürsoy Yatırım Ortaklığı imzası taşıyor. 


Viaport Venezia da 1 oda 1 salon daireler 321 bin TL!


5 blok şeklinde tasarlanan  Viaport Venezia  Gaziosmanpaşa'da 60 bin metrekare kiralanabilir alan bulunuyor. Viaport Venezia'da konut teslimlerinin 2014 yılı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanıyor. 



Kanallar üzerinde konumlanan projedeki kuleler Bellini, Puccini, Marco Polo, Palladio ve Vivaldi isimleri ile adlandırılıyor. Projede konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.

                           

Gaziosmanpaşa'da TEM'in hemen yan tarafında konumlanan Viaport Venezia'da konut fiyatları 321 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Viaport Venezia da 1 oda 1 salon daireler 321 bin TL!


Viaport Venezia ödeme planı kapsamında yüzde 5 peşinat ödendikten sonra yüzde 20'lik tutar teslimlerde ödeniyor. Kalan tutar ise 0,65 faiz oranıyla 108 ay vadelendiriliyor. Viaport Venezia'da taksitlerin ödemelerine 1 yıl sonra başlanıyor.



82 bin metrekare inşaat alanına sahip Gaziosmanpaşa Viaport Venezia otel, avm, konut ve ofis karma birimlerden oluşuyor. 


 Viaport Venezia Gaziosmanpaşa projesinin sosyal imkanları arasında yüzme havuzu, sauna, fitness center, buhar odası, yürüyüş yolları, büyük meydanlar, alışveriş alanları, spor alanları, dinlenme alanları, kapalı otopark yer alıyor. 




Telefon: 444 8 842

Web Adresi: www.viaportvenezia.com

Belemir ÖKSÜZ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön