02 / 05 / 2024

Viaport Venezia'da 1 oda 1 salon konutlar 321 bin lira!

Viaport Venezia'da 1 oda 1 salon konutlar 321 bin lira!

Firma: Bayraktar & Gürsoy Yatırım Ortaklığı

Proje: Viaport Venezia

Bayraktar ile Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından inşa edilen ve İstanbul Gaziosmanpaşa'da TEM'in hemen yan tarafında inşa edilen Viaport Venezia'da 1 oda 1 salon konutlar 321 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...



İstanbul Gaziosmanpaşa'da Bayraktar ve Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen ve 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ile 4 oda 1 salon daire seçeneklerini bünyesinde barındıran  Viaport Venezia  projesinde toplamda 2 bin 200 konut bulunuyor.


Bir çok sosyal olanağın yer aldığı Viaport Venezia projesinde 5 blok bulunuyor. İnşaat alanının 82 bin metrekare olduğu Viaport Venezia Evleri lokasyon olarak çok merkezi bir konumda yer alıyor. 


Viaport Venezia fiyat!


Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Viaport Venezia projesinde yer alan dairelerin fiyatları 321 bin liradan başlıyor. 


Projede peşin, firma bünyeli ve banka kredili olmak üzere farklı ödeme seçenekleri bulunuyor. Viaport Venezia projesinde inşaat alanı 82 bin metrekare olarak belirlendi. 


Bayraktar Grup ve Gürsoy Yatırım ortaklığı tarafından hayata geçirilen Viaport Venezia'da; yüzme havuzu, oyun alanları, yürüyüş yolları, alışveriş alanları, kapalı otopark ve fitness center ve daha bir çok sosyal olanak bulunuyor.


Viaport Venezia iletişim;


Viaport Venezia adres: Eski Edirne Asfaltı Metris Kavşağı, Küçükköy-Gaziosmanpaşa/İSTANBUL

Telefon: 444 8 842   

Web adresi: www.viaportvenezia.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön