02 / 05 / 2024

Viatrans-Meydanbey Dubai Cityscape Global 2012 Fuarı’nda!

 Viatrans-Meydanbey Dubai Cityscape Global 2012 Fuarı’nda!

Türkiye’nin Onur Konuğu olduğu fuarda Viatrans – Meydanbey, 2-4 Ekim tarihleri arasında 7. Hol, 7G50 numaralı Stand'da misafirlerini ağırlayacak...



Viatrans-Meydanbey, İstanbul’un en değerli bölgelerinden biri olan Mecidiyeköy’deki  TOKİ  iştiraki Emlak Konut GYO'na ait Eski Likör Fabrikası arazisi üzerinde geliştirdikleri ve uzun zamandır merakla beklenen uluslararası inşaat projesiyle Dubai Cityscape Global 2012 Fuar’ına katılıyor. Yaşam kalitesine odaklı seçkin bir rezidans yaşamını 5 yıldızlı yeni bir otel markasının konforu ile sunan projede Eski Likör Fabrikası binası ve önündeki kent bahçesi, yeni bir uluslararası kültür, sanat ve moda merkezi olarak hayata geçiriliyor.

Asıl lansmanı 31 Ekim 2012 tarihinde İstanbul'da yapılacak olan projenin açık adı ise hala bir sır gibi saklanıyor.


Önce “baş harfi”  açıklanacak

Viatrans-Meydanbey Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Haydar Özkan, Mecidiyeköy’de gerçekleştirdikleri ve uzun zamandır merakla beklenen projelerini, Türkiye’nin onur konuğu olması nedeniyle ilk olarak Dubai Cityscape Global 2012 Fuar’ında uluslararası beğeniye sunacaklarını ifade ederken projenin ismi  ve bünyesinde yer alan uluslararası markalar dahil olmak üzere pek çok detayın ise 31 Ekim 2012 tarihinde İstanbul'da gerçekleştirilecek olan asıl lansmana saklandığını bildirdi.


Haydar Özkan, ''Eski Likör Fabrikası arazisinde dünyanın en iyi isimleri ve markalarıyla son dört yıldır büyük bir titizlikle tasarlayıp geliştirdiğimiz “ÇOK ÖZEL” projemizi çok yakında ülkemizin takdir ve beğenisine sunacağız. Ancak bu yıl Türkiye’nin Onur Konuğu Ülke olması nedeniyle Gayrımenkul sektörün önemli vitrinlerinden biri olan Dubai Cityscape Fuar’ında yer alarak resmi lansman öncesinde yatırımcılar tarafından merakla beklenen projemizi, Türkiye’nin bir prestij projesi olarak Dubai’de uluslararası beğeniye sunacağız. İstanbul’a ve ülkemize karşı olan sorumluluğumuzun bir parçası olarak gördüğümüz bu katılımın, gayrimenkul geliştirme sektörünün Türkiye’de geldiği ileri noktayı en iyi şekilde göstereceğini ve uluslararası yatırımcıların ülkemize ve projemize olan ilgisine büyük katkılar yapacağına inanıyoruz’’ dedi. 




Geri Dön