28 / 04 / 2024

Tahincioğlu, projeleriyle Dubai Cityscape Global 2012 Fuarı'nda!

 Tahincioğlu, projeleriyle Dubai Cityscape Global 2012 Fuarı'nda!

Tahincioğlu, başta Anadolu Yakası’nda yer alan Palladium Tower ve Nida Kule Göztepe projeleriyle Dubai Cityscape Global 2012 Fuarı’nda yatırımcılarıyla bir araya gelmeye hazırlanıyor.



Tahincioğlu Holding’in gayrimenkul yatırım ve geliştirme kolu olan; alışveriş merkezleri, rezidans, konut ve ofis projeleri üreten Tahincioğlu Gayrimenkul, Dubai’de düzenlenen Türkiye’nin onur konuğu olduğu gayrimenkul yatırım fuarı Cityscape Global 2012’de 2-4 Ekim tarihleri arasında yabancı yatırımcılarla buluşuyor.  

Tahincioğlu, bugüne kadar toplamda 1.5 milyon m2 büyüklüğünde bir inşaat alanına sahip ve her geçen gün bu alanı daha da genişletiyor. Projeleri için en iyi lokasyonları seçmek için titizlikle çalışan Tahincioğlu Gayrimenkul, Cityscape Global 2012 Fuar’ında gerek konumları gerekse doğaya duyarlılığıyla enerji dostu yapılarını yatırımcılara tanıtacak. Bunu yaparkende aynı zamanda Türkiye’ye yatırımın artmasını sağlamak birincil hedefleri arasında.


Türkiye’nin en fazla Leed Gold sertifikalı yapıları Dubai’de görücüye çıkıyor

Tahincioğlu Gayrimenkul için yatırıma ve sağlam projelere verilen önem kadar yeşile ve doğal hayata da önem vermek gerektiği düşüncesini savunduklarını belirten Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu ‘‘Türkiye gayrimenkul sektörü, bugün A.T. Kearney’in yaptığı ankete göre gelişen ülkeler arasında 9.sırada; uluslararası yatırımlar içinde ise 13.sırada yer alıyor. Yatırımları bu kadar değerli olan bir ülkede, yabancı yatırımcılarıyla sürekli buluşan Tahincioğlu Gayrimenkul için Cityscape Global 2012 Fuar’ı da çok büyük önem taşıyor. Türkiye’ye yatırımların her geçen yıl daha da artması ve değerlenmesi bizi çok sevindiriyor.  Cityscape Global 2012 Fuar’ında Türkiye’yi temsil etmekten dolayı gururluyuz. Başta İstanbul’un Anadolu yakasında  yer alan Nida Kule Göztepe ve Palladium Tower projeleri olmak üzere, Tahincioğlu Gayrimenkul’un bünyesinde yine İstanbul’un önemli bölgelerinde geliştirdiği projeler için Dubai’deki fuarda çok geniş bir yatırımcı kitlesiyle bir araya geleceğiz. Cityscape bizim için çok güzel bir deneyim olacak‘’ dedi.  



Türkiye’nin en fazla ‘Leed Gold’ sertifikalı yapılarına sahip olan Tahincioğlu Gayrimenkul; yeşile, doğal hayata, doğal kaynakların verimli kullanımına, sağlıklı ve sürdürülebilir mekanların geliştirilmesine öncelik veren projelere imza atıyor. 


Tahincioğlu Gayrimenkul’un yapımı ve projelendirme çalışmaları devam eden; Nida Kule Göztepe, Palladium Tower, İstanbul Finance Center, Nida Kule Levent ofis projeleri, Seyrantepe ve Çengelköy’de konut projeleri ve İstanbulu’un cazibe merkezi Ataşehir’de yer alan Palladium AVM ve Türkiye’nin önemli ticaret kapılarından biri olan Antakya şehirinde Palladium Antakya alışveriş merkezi projeleri bulunuyor. Bunların yanı sıra geliştirilmekte olan karma projeleri ise; Bomonti, Kozyatağı ve  Adana  projeleri sayılabilir.



Geri Dön