05 / 05 / 2024

ViaTwins projesinde yüksek performans camlar kullanıldı!

ViaTwins projesinde yüksek performans camlar kullanıldı!

Bayraktar İnşaat tarafından inşa edilen ViaTwins 'de, Türkiye'de ilk defa bir projede Guardian Sunguard High Performance Brigh Green 40/29 marka yüksek performans camlar kullanıldı.




1953 yılında bir aile şirketi olarak kurulan ve bugün birikimi ve tecrübesiyle inşaat, turizm ve enerji sektörlerinde  faaliyet gösteren Bayraktar İnşaat tarafından inşa edilen ViaTwins'de, Türkiye'de ilk defa bir projede Guardian Sunguard High Performance Brigh Green 40/29 marka yüksek performans camlar kullanıldı. 


Bayraktar inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bayraktar, bugüne kadar her biri marka haline gelen ve toplam büyüklüğü 2 milyon metrekareyi aşan an önemli üst yapı projelerinin yapım ve yatırımlarını üstlendiklerini söyledi. 

Bugüne kadar yapılan çalışmaları ViaTwins ile taçlandırdıklarını anlatan Bayraktar, 49 bin metrekare ofis, 2 bin metrekare mağaza alanı olan ViaTwins'te büyüklükleri 124-216 metrekare arasında değişen 216 ofis bulunduğunu vurguladı. 


Son derece teknolojik ve modern şekilde tasarlanan ViaTwins'de kullanıcıların maksimum gün ısıgı ve ferahlık yaşayacağını belirten Bayraktar, şöyle konuştu: "Türkiye'de ilk defa bizim projemizde Guardian Sunguard High Performance Brigh Green 40/29 marka yüksek performans camlar kullanıldı. Bu cam, yüzde 60 güneş kontrolü sağlayarak kullanıcılarına işyerlerini yüzde 60 daha ekonomik soğutma imkanı sağlıyor, içeriden dışarı bakıldığında doğala en yakın şeffaflık algısı sağlıyoruz. Yani adeta doğal ortamın içinde çalışma imkanı buluyorsunuz. Ayrıca diğer renkli camlarda oluşan puslu etki nedeniyle çalışma ortamındaki verimsizlik ve mutsuzluk bizim ofislerimizde ortadan kalkıyor." 


HaberTürk


Geri Dön