05 / 05 / 2024

 Video konferans sunumu AnkerWork SR500 Hoparlör ile çok zevkli! İşte özellikleri

 Video konferans sunumu AnkerWork SR500 Hoparlör ile çok zevkli! İşte özellikleri

AnkerWork SR500 Hoparlörü video konferansları daha verimli hale getirmek için kullanışlı, çok amaçlı bir ofis aksesuarıdır.



Ses Yükseltme Özellikleri

AnkerWork, SR500'ü büyük küçük fark etmekksizin istediğiniz odaya koyabilirisniz, gürültülü ortamlarda ses iletimini iyileştirmek için dizayn edildi. Büyük konferans masaları için kullanıcılar, masada oturan tüm katılımcılara bağırmadan veya başkalarının ne dediğini duymak için zorlanmadan duyulmaları için net bir ses kalitesi olan beş adede kadar hoparlörü birbirine bağlayabilirsiniz.

Ses Yakalayan Tasarım

Tamamen metal siyah ve gri kasa, Bu masaüstü hoparlörlü telefondan biraz daha büyük olmasına rağmen kompakttır. 8 "x 4,5" x 1,5 "ölçülerindedir. Cihazın sekiz mikrofon kurulumunu dikdörtgen biçimli kasanın etrafında tutmak için gereklidir.

 Video konferans sunumu AnkerWork SR500 Hoparlör ile çok zevkli! İşte özellikleri

1,75 inçlik hoparlör de hafif bir performans sergiliyor. Hoparlör kasasının üst yarısının içine gizlenmiş, sesi yukarı ve yanlara yönlendirerek odanın her yerine sesler yayar.

SR500'ü, çoğunlukla Zoom, Skype ve Meet kullanarak haber brifingleri ve yalnızca sesli aramalar için konferans görüşmeleri yaptığım bir çalışma haftasında  test ettim. Kalite, yüz yüze bir görüşmeden daha iyi geliyordu.

Hoparlör, onlarca simüle edilmiş ve alan eğitimi testinde 280 saatlik konuşma enerjisine dayanan bir yapay zeka algoritmik modeli kullanıyor.  Bu algoritma, çok türlü dil aksanlarını ve ses kaynaklarını dinamik olarak tanır.

SR500, %3'ten az vokal bozulma ile düşük (80Hz) ila yüksek (20KHz) ses frekanslarını destekler. Sonuç, her taraftan canlı bir ses kalitesine sahiptir.

 


Geri Dön