02 / 05 / 2024

Vien Oran'da teslimler 2025 Haziran'da! 

Vien Oran'da teslimler 2025 Haziran'da! 

Vien Oran projesinde konut satışları devam ediyor. Peki Vien Oran nerede? Vien Oran'da hangi konut tipleri var? İşte Vien Oran projesi ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...



Vien Oran projesi  Ankara  Çankaya'da Vien Grup imzasıyla hayata geçiriliyor. Yeşilliklerin arasında ve bulunduğu bölgede muadili olmayan bir lokasyona sahip projede konut satışları devam ediyor. 

Vien Oran'da 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tiplerinin yanı sıra 4+2, 5+2 ve 6+2 daire seçenekleri de sunuluyor. 

Projede konut teslimlerinin Haziran 2025'te yapılması planlanıyor. 

Vien Oran da teslimler 2025 Haziran da! 

Vien Oran projesi, zemin+11 kat yüksekliğe sahip şekilde, toplam 3 blok halinde inşa ediliyor. Projede toplam 128 adet konut yer alıyor. 

Projede yer alan 2+1 evlerin net alanları 79, 93 ve 114 metrekre olacak şekilde tasarlandı. 3+1 evlerin net alanları 146, 4+2 evlerin net alanları ise 232 metrekare olarak belirlendi. 

Yaşamın ferahlığından ilham alınarak detayları tasarlanan projenin yüzde 65'i yeşil alanlar için ayrıldı. Yüksek konumda, göl ve orman havasına sahip olması sebebiyle oksijeni bol bir yaşamın kapılarını aralayan proje, geniş iç bahçeleriyle de dikkat çekiyor. 

Projede, yrüyüş ve bisiklet yolları, süs havuzları, dinlenme alanları bulunuyor. 

Vien Oran da teslimler 2025 Haziran da! 

Vien Oran projesinde, zmin etüt ve geoteknik çalışmalar sonucunda, zemin verilerine uygun olarak yapılan temel tasarımında, konut blokları altında radye-jeneral temel sistemi kullanıldı. 

Ayrıca proje, TDY 2018 yönetmeliğine uygun şekilde ve deprem yüklerini alabilecek betonarme perde elemanları yerleştirilerek inşa ediliyor. 

Vien Oran'da kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, yoga ve pilates stüdyoları, çok amaçlı hobi ve oyun odaları, cep sineması, çocuk oyun alanları, açık spor alanı, evcil hayvan parkı, amfi etkinlik alanı gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. 

Proje, Panora AVYM'ye, Yaşar Kemal Kültür Merkezi'ne, Kuzu Effect AVM'ye, Büyükelçiçilklere ve eğitim kurumlarına yakın lokasyonda yükseliyor. 

Vien Oran da teslimler 2025 Haziran da! 

VİEN ORAN KASIM 2023 FİYAT LİSTESİ 

Vien Oran projesinde yer alan konut fiyatları ve ödeme planları satış ofislerinden öğrenilebiliyor. 

Projeden ev sahibi olmak isteyenlere vadeli ödeme seçeneği sunuluyor. 

Web: https://vienoran.com/

Tel: 444 4 676 

Konya Altın Mavi Konutları 36 aya varan vade fırsatıyla 2 gün sonra satışta! Yeni proje!

Mesa Holding: Bahçeşehir'e yakın 4 milyon metrekarelik bir sosyal konut projesi için start aldı!

Antalya Kepez’e 360 konutluk yeni proje geliyor! 331 milyon TL’lik proje için düğmeye basıldı!


Geri Dön