02 / 05 / 2024

VİKO'nun Thea IQ sistemi evlerde konfor sağlıyor!

VİKO'nun Thea IQ sistemi evlerde konfor sağlıyor!

VİKO'nun sunduğu Thea IQ sistemi, ısıtmadan iklimlendirmeye, aydınlatma ve jaiuzi/panjur kontrolünden güvenlik sistemleri entegrasyonuna kadar uzanan geniş bir yelpazede yaşam alanlarınıza konfor katıyor. Günlük hayatınız çok daha kolaylaşıyor...



VİKO'nun sunduğu Thea IQ sistemi, ısıtmadan iklimlendirmeye, aydınlatma ve jaiuzi/panjur kontrolünden güvenlik sistemleri entegrasyonuna kadar uzanan geniş bir yelpazede yaşam alanlarınıza konfor katıyor.
VİKO'nun Thea IQ sisteminde önceden programlayacağınız senaryolarla günlük hayatı çok daha kolaylaştırmanız mümkün. Örneğin, sadece bir tıkla oturma odanızı, sıcaklığı ve ışığı ayarlayarak şampiyonluk maçını izlemeye uygun hale getirebiliyorsunuz. Ayrıca ütüyü ya da çamaşır makinesini açık bırakıp bırakmadığınız konusunda endişelenmenize de gerek kalmıyor. Çünkü evinizin kapısını kapattığınızda otomatik olarak tüm lambalar, pencereler ve elektrik devreleri kapanıyor, panjurlar istediğiniz gibi ayarlanıyor.
Hem doğacı hem bütçenizi düşünen sistem Thea IQ sistemiyle enerji verimliliği sağlayarak konforunuzdan ödün vermeden %20 oranında enerji tasarrufu sağlayabilir, böylece hem bütçenizi hem doğayı koruyabilirsiniz. Thea IQ, KNX sensörleri sayesinde akıllı binaları kendi kendine yönetiyor. Isıtma, iklimlendirme, güneşten koruma, aydınlatma, havalandırma ve elektrik için tüketilen enerji, mantıksal bağlantılar arasındaki akıllı etkileşimle en iyi şekilde kullanılıyor. Böylece enerji maliyetleri azalıyor.
İşteyken aklınız evde kalmasın Thea IQ ile işinize giderken de son derece rahat olabilirsiniz, "Evi su basarsa" ya da "Ütü fişte kaldıysa" gibi kaygılar taşımadan dikkatinizi tamamen işinize yoğunlaştırabilirsiniz. Çünkü evinizde herhangi bir sorun çıktığında Thea IQ'nun sizi uyaracağını, SMS ya da sabit telefonunuz ile komutlar vererek, evinize gitmeden de sorunu kolaylıkla çözebileceğinizi bilirsiniz.

Hürriyet Ek

Geri Dön