Proje Güncel

Villa Blu'da vade farksız 12 taksit! Teslimler Ocak'ta!

Mutlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen VillaBlu İstanbul projesindeki villaların teslimleri 2024 yılının Ocak ayında yapılacak. VillaBlu projesinde vade farksız 12 taksit imkanı sağlanıyor.

VillaBlu projesi, Mutlu İnşaat imzası ile yükseliyor. İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de inşa edilen VillaBlu projesinde satış süreci devam ediyor.

Büyükçekmece VillaBlu projesinde 32 villa bulunuyor. Teslimler için geri sayımın başladığı VillaBlu projesinde yer alan villalar Göl manzarasıyla dikkat çekiyor.

Peki Mutlu İnşaat imzası taşıyan Villa Blu projesinde yer alan villalar kaç oda kaç salon? Büyükçekmece Villa Blu projesinde yer alan villalar için kaç ay vade yapılıyor?  İşte merak edilen o soruların yanıtları ve Mutlu İnşaat Villa Blu projesi detayları...

Büyükçekmece Villa Blu projesinde yer alan ve göl manzarasıyla dikkat çeken villalar 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon olarak tasarlandı. VillaBlu projesindeki 4 oda 1 salon villaların satışları tamamlanırken, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon villalar için satış süreci devam ediyor.

Toplamda 32 aileye tek katlı villa yaşamı sunulan Büyükçekmece Villa Blu projesinin teslimleri 2024 yılının Ocak ayında yapılacak.

Vade farksız 12 ay taksit imkanı sağlanan VillaBlu projesinin fiyat ve ödeme detayları ile ilgili bilgiler satış ofisinden de öğrenilebiliyor.

Mutlu İnşaat Büyükçekmece Villa Blu projesinde her villanın kendine ait özel havuzu bulunurken, ayrıca söz konusu projedeki her villanın kendine ait 50 metrekare müştemilat alanı da bulunuyor. 


Telefon: 444 05 88
Web: https://villablu.com.tr/

 

Balıkesir Emlak Konutları'nda 1,39 faizle 60 ay vade fırsatı!

Metrolife Premium'da 60 ay sabit ödemeli vade fırsatı! 

Lagoon Bodrum'da yüzde 50 peşin 10 ay vade fırsatı!