28 / 04 / 2024

Metrolife Premium'da 60 ay sabit ödemeli vade fırsatı! 

Metrolife Premium'da 60 ay sabit ödemeli vade fırsatı! 

Firma: Sinpaş GYO

Metrolife Premium projesinde 60 ay sabit ödemeleri vade fırsatı sunuluyor. Sinpaş imzası taşıyan Metro Life'ın teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor.



Metrolife Premium projesi, Sinpaş imzası ile hayata geçiriliyor. "Anadolu Yakası'nın en yeni projesi" olarak lanse edilen Metrolife Premium projesi, Sinpaş Metrolife projesinin devamı niteliğinde olacak. 

Satış sürecinin devam ettiği Sinpaş Metrolife Premium projesi 4 blok olarak yükseliyor. Metro Life Premium projesinde 232 adet konut bulunuyor. 

Paylaşılan detaylara göre yeni bir kampanyanın başladığı Sinpaş Metrolife Premium projesinde 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar değişen konut tipleri bulunuyor.

Söz konusu projedeki 1 oda 1 salon konutların brüt alanları 61 metrekare ile 75 metrekare arasında, 2 oda 1 salon konutların brüt alanları ise 93 metrekare ile 127 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Sinpaş Metrolife Premium projesinde yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor.

Metrolife Premium da 60 ay sabit ödemeli vade fırsatı! 

Geniş cam balkonları ve kış bahçelerine sahip olan Sinpaş Metrolife Premium projesinde blok yükseklikleri 8 kat şeklinde tasarlandı. 

Sancaktepe Belediye binasının hemen karşısında yer alan Sinpaş Metrolife Premium projesi; Viaport AVM'de 20 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 22 dakika, Ataşehir ve IKEA'ya 15 dakika, Üsküdar'da 27 ve Zincirlikuyu'ya da 45 dakika uzaklıkta bulunuyor. 

Şehir parkına yürüme mesafesinde inşa edilen Metro Life Premium'da çarşı ve meydan alanları da bulunuyor. Metrolife Premium projesinde 60 ay sabit ödemeleri vade fırsatı sunuluyor. 

Web: https://sinpasmetrolife.com/

Tel: 444 1 974 


Geri Dön