21 / 05 / 2024

Villa Flora'da 120 ay vade fırsatı! Teslimler Temmuz 2024'te!

Villa Flora'da 120 ay vade fırsatı! Teslimler Temmuz 2024'te!

Villa Flora projesinde satış süreci devam ediyor. Tuzla'da hayata geçirilen projede 120 ay vade imkanı sağlanıyor.



Peki, Villa Flora Tepeören projesindeki villaların özellikleri nedir,? Villa Flora Tepeören projesindeki villaların fiyatları ne kadar? İşte söz konusu projenin merak edilen özellikleri...

Aktarılan detaylara göre, Tuzla Tepeören Villaflora projesi saygın eğitim kurumlarına, teknoloji merkezlerine, hastanelere, alışveriş merkezlerine, Kuzey Marmara Otoyolu’na ve TEM’e kolay ulaşılabilir konumda yükseliyor.

Villa Flora da 120 ay vade fırsatı! Teslimler Temmuz 2024 te!

Farklı sosyal alanlarıyla da dikkat çeken Villa Flora Tepeören'de tenis kortu, çok amaçlı saha, açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, çocuk oyun parkları, fitness salonu ve cafe gibi sosyal alanlar yer alıyor.

Söz konusu proje ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, 120 ay vade ile konut sahibi olunabilen projede en düşük fiyat 14 milyon 500 bin TL olarak belirtildi. Villa Flora Tepeören projesindeki villaların teslimlerinin 2024 yılının Temmuz ayında yapılması planlanıyor.

Web: http://villaflora.com.tr/

Panorama Bulvar geliyor! Silivri'ye 356 konut ve 39 dükkanlık yeni proje!

Akfen GYO'dan Söğütlüçeşme, Yalıkavak, Kıyıkışlacık'a 3 yeni proje! 170 milyon dolarlık yatırım! 

Novis Style Avsallar 16 ay taksit fırsatıyla satışta! 15 Haziran'a kadar 107 bin Euro'dan başlayan fiyatları kaçırmayın!


Geri Dön