27 / 04 / 2024

Villarima Kaleköy'da yaşam başladı!

Villarima Kaleköy'da yaşam başladı!

Firma: Rimay İnşaat

Proje: Villarima Kaleköy

Rimay İnşaat tarafından İzmir Menemen Villakent'te hayata geçen projede  ilk anahtar teslimleri başladı. 



Geniş bahçelere ve açık alanlara sahip tek bir parsel üzerinde hayata geçirilen Villarima Kaleköy projesi yatay mimari ile planlanmış 147 bağımsız bölüm ve 1.600 metrekare ticari alandan oluşuyor.

Sabah'ta yer alan habere göre; Villarima Kaleköy projesinde tripleks ve dubleks villa seçenekleri ile beraber terasli ve bahçeli daire seçeneklerine de yer verildi. 2+1'den 5+1'e kadar farklı daire ve Villa seçeneğinin yer aldığı projede geniş teraslar ve bahçe kullanımları oluşturuldu. Bölgenin ihtiyaçlarına da cevap verecek nitelikte hazırlanan 1600 metrekarelik ticari alanda ise ilk kurumsal anlaşma Migros ile imzalandı.

Villarima Kaleköy da yaşam başladı!

Erken teslim imkanı 

Artan talep nedeniyle planlanan tarihten önce satışa çıkan Villarima Kaleköy; sakinlerini çok bekletmeden teslimlere başladı. Belirlenen programa göre, üçer aylık periyotlarla teslimi planlanan villaların ilk ayağı mayıs ayında gerçekleşti. Villarima Kaleköy'de nihai bitiş 2022 yılında olacak ancak teslim edilmiş bağımsız bölümlerde yaşam şimdiden başladı.  Rimay İnşaat  Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cem Şişman, "İzmir'e en yakın ve müstakil yaşama en uygun alanda projelendirilen Villarima Kaleköy, koşuşturma içinde geçen günlük yaşantıların sakin ve huzurlu bir mola alanı olarak projelendirilirken bir hayali gerçekleştirmek amaçlanıyordu. Fakat değişen yaşam koşulları ile beraber geniş metrekarelere, geniş açık alanlara sahip bir ev, hayalden çok ihtiyaca dönüştü. Artan talep ile de beraber planlanan tarihten önce satışa çıkan ve hemen tapu teslimleri gerçekleştirilen Villarima Kaleköy'de yine planlanan tarihlerden önce ev teslimleri başladı. Zemin yapısından dolayı buradaki binalar korozyona uğramadığından, biz de hem statik hem de imalat aşamasında yaptığımız doğru çözümler ile burada nesilden nesile aktarılabilecek yapılar inşa ediyoruz” şeklinde konuştu.


Rimay İnşaat'tan Menemen'e Villarima Kaleköy projesi!


projeye sor



Geri Dön