04 / 05 / 2024

Villeroy and Boch'tan hidromasaj özellikli küvet!

Villeroy and Boch'tan hidromasaj özellikli küvet!

Villeroy&Boch’un sunduğu bu hidromasajlı küvet sistemi ruhunuzu ve bedeninizi iyileştiren bir deneyim… Her geçen gün insanların kendi hidromasaj özellikli küvetlerini tasarlamasının nedeni de bu.



Kendi banyonuzda sizi mükemmel hissettirecek bir hidromasaj deneyiminden daha ra-hatlatıcı bir şey düşünülemez… Bu deneyim, ılık su, masaj ve sadece size özel olması an-lamında mükemmel bir kombinasyon sunuyor; ve bu mükemmel kombinasyonun tek amacı eşsiz bir rahatlama yaratmak!



Villeroy & Boch hidromasajlı küvet sistemi kişisel ihtiyaçları birebir karşılayan bir sistem. Hidromasaj jetleri, zindelik veren hafif spa etkisinden, kuvvetli su masajına kadar uzanan ayarlar içeriyor. Villeroy & Boch hidromasajlı küvet sistemi artık üç farklı çeşit sunuyor: AirPool, HydroPool ve CombiPool… Bu üç ana sistem Entry ve Comfort olmak üzere iki çeşit donanımla kombinlenebiliyor. 


AirPool – Canlılık ve Zindelik Veren Masaj İçin Hava Sistemi 

AirPool sistemi ile canlılık ve zindelik veren bir masaj deneyimi elde edilir. Küvetin tabanı-na entegre edilmiş olan jetlerden havanın suya pompalanması olarak tanımlanıyor. 


HydroPool – Hedef Odaklı Masaj İçin Su Sistemi

HydroPool sistemi doğrudan kasları harekete geçiren bir masajdır. Suyun küvet içerisinde devirdaimi ile çalışıyor. 


CombiPool –AirPool ve HydroPool Sistemlerinin Kombinasyonu

CombiPool sistemi, kapsamlı bir masaj deneyimi için AirPool ve HydroPool sistemlerinin kombinasyonundan oluşuyor. Küvetin altındaki jetlerden hava; yanlardaki, arkadaki ve ayak alanındaki jetlerden de su pompalanmasıyla çalışıyor. 



Geri Dön