27 / 04 / 2024

Vip Akustik Ve Koltuk Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Vip Akustik Ve Koltuk Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Pendik’te 500 bin TL sermaye bedeli ile Zeki İl tarafından kuruldu.



Vip Akustik Ve Koltuk Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Pendik’te 500 bin TL sermaye bedeli ile Zeki İl tarafından kuruldu.


Vip Akustik Ve Koltuk Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
-Her türlü ses ve görüntü kayıt stüdyolarının kurulması, temsilciliklerinin verilmesi, alınması. Sinema ve TV alanında her türlü teknik danışmanlık hizmeti yapmak. -Şirket amaç ve konusuna ait işlerin yapılması ve gerçekleştirilmesi için gerekli sanayi tesisleri, stüdyolar ve laboratuarlar, set ve atölyeler kurmak ve kurulmuş tesisleri ve stüdyoları, işletmeleri satın almak, kiralamak ve bu nitelikteki tesislerin sahipleri ile her türlü ortaklık yada anlaşmalar yapmak. -Toplantı odası, seminer ve sinema salonları ile konferans salonlarının ses, görüntü ve diğer sistemlerini kurmak, tamir ve tadilat işlerini yapmak. -Şirket konusuyla ilgili her türlü ortamda ses, ışık ve görüntü sistemleri ile müzik aletleri radyo televizyon stüdyoları verici istasyonları aktarıcı alıcı verici, kablo TV video konferans kapalı devre TV sitemleri veri iletişim sistemleri ve bu sistemlerle malzeme ve yan ürünlerin, yedek parça ve donanımlarının alımı, satımı, montajını ithalat ve ihracatını yapmak. -Müzik aletleri, edevatları ses ve ışık cihazları ile ilgili servis bakımı ve onarımı hizmetleri vermek ve yedek parçalarını temin etmek, -Müzik aletleri, ses ve ışık cihazları ile ilgili her türlü sistemleri, kurmak projelendirmek, danışmanlık ve mühendislik hizmetleri vermek, bunlarla ilgili cihazların ticaretini yapmak, -Her türlü müzik ses ve ışık cihazları ile ilgili organizasyonlara katılmak, konusu ile ilgili her türlü ticareti, ithalatını ve ihracatını yapmak, -Şirket amaç ve konuları ile ilgili araştırma, etüt, plan , proje, kontrollük, teknik danışmanlık hizmetleri vermek, -Toplantı odası, seminer ve sinema salonları ile konferans salonlarının koltuk montajlarını yapmak, -Toplantı odası, seminer ve sinema salonları ile konferans salonlarının imalatını yapmak. -Toplantı odası, seminer ve sinema salonları ile konferans salonlarının proje karşılığında koltuk ve diğer sistemlerinin montajını, tamir ve tadilatını yapmak. -Amaç ve konuda yazılı işlerin imalatını, ithalatını, ihracatını ve perakende satışını yapmak. -Amaç ve konuda yazılı işlerin projenlendirmesini, danışmanlığını alım ve satımını yapmak. -Amaç ve konuda yazılı işlemler ile ilgili ihalelere girmek. -Toplantı odası, seminer ve sinema salonları ile konferans salonlarının ses, koltuk ve görüntü sistemlerindeki malzemelerin ithalat ve ihracatını yapmak. -Toplantı odası, seminer ve sinema salonları ile konferans salonlarının tavan, duvar ve zemin kaplamalarını yapmak.


Geri Dön