27 / 04 / 2024

Vira İstanbul fiyat listesi!

Vira İstanbul fiyat listesi!

Firma: Gül Proje

Proje: Vira İstanbul

Teslimlerin 2017 yılı sonunda gerçekleşmesi öngörülen Vira İstanbul fiyat listesi henüz netleşmedi. Proje 1.155 tane daire ve 38 tane cadde mağazasından meydana geliyor.



Yatırım bedeli 630 milyon TL olarak belirlenen  Vira İstanbul  Konutları İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü Kavaklı'da inşa ediliyor. Proje  Gül Proje  imzası taşıyor. 


Vira İstanbul fiyat listesi ve ödeme planı henüz açıklanmadı. Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği projenin lansmanı Eylül ayında yapılacak.


Beylikdüzü Vira İstanbul'da 1.155 adet konutun ile birlikte, 38 tane cadde mağazası bulunuyor. Proje 92 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor. 


Kavaklı Vira İstanbul Evleri fitness, basketbol-voleybol sahaları, tenis kortları, spor alanları, sauna, otopark, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, dinlenme alanları gibi sosyal donatı alanlarına sahip. 


Vira İstanbul fiyat listesi yayınlandığında sitemizde yer alacak. Kavaklı sahiline ve Megakent'e yakın konumda olan projede teslimlerin 2017 yılının sonunda gerçekleşmesi planlanıyor. 


Gül Proje Vira İstanbul satış ofisi

Telefon: 0212 876 76 61

Web: www.gulproje.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön