05 / 05 / 2024

Vivian Levi, ParkONE Satış Koordinatörü oldu! 379 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Vivian Levi, ParkONE Satış Koordinatörü oldu! 379 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Marsan Marmara Holdingin iştiraki Mitaş Gayrimenkul  tarafından Uskumruköyde inşa edilen ParkONE projesinin Satış Koordinatörlüğü görevine Vivian Levi getirildi



Yeşilin ve mavinin iç içe olduğu Uskumruköyde inşa edilen ParkONE projesinin 379 bin dolardan başlayan fiyatı ile bölgenin en cazip projelerinden biri olduğunu söyleyen Levi, 3. Köprü ve 7 Tepe 7 Tünel projesi sayesinde Uskumruköy İstanbulun en gözde yaşam alanlarından biri olmaya başladı diye konuştu.


Marsan Marmara Holdingin iştiraki Mitaş Gayrimenkulün Uskumruköyde inşasına başladığı lüks butik konut projesi ParkONEın satış koordinatörlüğü görevine Vivian Levi getirildi. Daha önce İstanbul Sapphirede satış danışmanlığı yapan Levi, yeşilin ve mavinin içinde yükselen ParkONE projesinin  379 bin dolardan başlayan fiyatı ile bölgenin en cazip projelerinden biri olduğunu söyledi.

Uskumruköyün son zamanlardaki altyapı projeleriyle İstanbulun en gözde yaşam alanı haline geldiğinin altını çizen Levi, 3. köprü güzergahının belirlenmesi ve 7 Tepe 7 Tünel projesi kapsamında inşaatı süren Sarıyer-Çayırbaşı tünelinin Haziran ayında tamamen hizmete açılacak olması, bölgenin var olan cazibesini daha da arttırdı. Boğaz ve Maslak hattına 20 dakikada erişilebilecek uzaklıkta olan ParkONE, Sarıyer-Çayırbaşı Tüneli ve Maslak bölgesindeki metro duraklarına kolay ulaşılabilecek bir noktada olmasından dolayı çok doğru bir proje dedi.

Levi, Uskumruköy, şehrin gürültüsünden uzak ama şehre uzak değil.
Doğanın keyfinin sınırsız yaşanacağı bir yer olan Uskumruköy,  hayata geçen altyapı projeleriyle de artık İstanbulu doyasıya yaşayabileceğimiz en güzel noktalardan biri diye konuştu.

Kişiye özel bahçe

79 konuttan oluşan ParkONE projesinin ilk etabı olan 41 ünitenin 24 ayda tamamlanacağını söyleyen Vivian Levi, proje hakkında şu bilgileri verdi:

Bahçe dubleks, çatı dubleks, tripleks villa ve bahçe katı olmak üzere dört farklı tarzda konut seçeneği olan projede;  tripleks villalar 279-292 m2, bahçe dubleksleri 204-217 m2, bahçe katları 296 m2, çatı dubleksleri ise depo alanlarıyla birlikte 266-278 m2 arasında olacak. Mimarisi ve peyzaj düzenlemesiyle bölgedeki en farklı projelerden biri olan ParkONEı diğer projelerden ayıran en önemli özelliği ise kişiye özel bahçeleri. 30 dönümlük arazinin 12 dönümünü yeşil alana ayırdık. Her konutun kendine has özel bahçesi olmasına önem verdik. ParkONE projesinde bahçe dubleksleri ve tripleks dairelerin bahçe alanları 114 - 433 metrekare arasında değişiyor. Çünkü biz biliyoruz ki, insanlar toprak ve yeşille kucaklaşabilmeyi, bahar geldiğinde toprağın kokusunu içine çekmeyi ve çocuklarının doğanın kucağında büyüdüğünü görmeyi sever.

Fiyatlar 379 bin dolardan başlıyor

ParkONEın satış fiyatının, bölgedeki m2 fiyatları dikkate alındığında oldukça uygun olduğunu da ifade eden Vivian Levi, Bahçe dubleks daireleri 448 bin - 542 bin dolar, bahçe katları 592 bin dolar, çatı dubleksleri 379 bin - 477 bin dolar, tripleks villalar ise 600 bin - 772 bin dolar aralığında satışa sunuluyor dedi.

http://www.parkone.com.tr/

0212 201 60 62

 

Marsan Marmara Holding Yönetim Kurulu Üyesi Berk Çiller basın toplantısındaki konuşması şöyle:

Merhaba,

Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.
Tekrar hepiniz hoş geldiniz.

ParkONE lansman toplantısına göstermiş olduğunuz ilgiye bizzat teşekkür etmek ve grubumuzun gayrimenkul odaklı yeni rotasını sizlerle paylaşmak için bir araya gelmek istedim.

Marsan Marmara Holding olarak, turizm ve gayrimenkul sektörüne odaklı büyüme kararı aldık. Bu karar doğrultusunda da yatırımlarımızı bu alanlarda yoğunlaştırdık. Bugün burada bulunma sebebimiz az önce de ifade ettiğim gibi grubumuzun gayrimenkul odaklı yeni rotasını sizlerle paylaşmak.

Grup şirketlerimizden Mitaş Gayrimenkul, bugüne kadar kendi otellerimizin inşaatı olmak üzere, kat karşılığı projeleri hayata geçirdi. 2010 yılında markalı konut üretimi yapma kararı aldık ve bu karar doğrultusunda da ilk markalı konut projemiz olan ParkONE projesine başladık.

Uskumruköy mevkiinde grubumuza ait olan 30 dönümlük  arazi  üzerinde inşaatına başladığımız ilk lüks butik konut projemiz olan ParkONE, doğru zamanda hayat geçen bir proje oldu bizim için. Sizlerinde bildiği gibi bu arazi 20 yıldır grubumuza ait.

3. Köprü güzergahının belirlenmesi ve 7 Tepe 7 Tünel projesi kapsamında inşaatı süren Sarıyer-Çayırbaşı tünelinin haziranda tamamen hizmete açılacak olması bölgenin var olan cazibesini daha da arttırdı. Şehrin merkezine ulaşımın kolaylaşması ile birlikte, İstanbulun en gözde yaşam alanlarından biri olmaya başladı Uskumruköy Doğanın keyfinin sınırsız yaşanacağı bir yer Ama aynı zamanda hayata geçen altyapı projeleriyle de İstanbulu doyasıya yaşayabileceğiniz en güzel noktalardan biri. Çünkü, hem İstanbulun hem yeşilin hem de mavinin içinde olabileceğiniz başka bir yer yok. Boğaz ve Maslak hattına 20 dakikada erişilebilecek uzaklıkta olan ParkONE,  Sarıyer-Çayırbaşı Tüneli ve Maslak bölgesindeki metro duraklarına yakınlığı sayesinde ulaşımı oldukça rahat olacak.

Hedefimiz gayrimenkul sektörünün önemli oyuncularından biri olmak. Firma olarak markalı konut üretimine devam edeceğiz.  Konuttaki markamız ONE olacak. ParkONE projesinin ardından GardenONE ve SeaONE projelerini hayata geçirmeyi planlıyoruz.  Uskumruköy, Zekeriyaköy ve Kilyosu içine alan bölgede şu an 170 dönümlük arsa stoğumuz var. ParkONEın ardından  diğer  projelerimizi de hayata geçireceğiz.

 

 

  

 

 


Geri Dön