04 / 05 / 2024

Vize Turistik Tesisler İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vize Turistik Tesisler İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vize Turistik Tesisler İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi, Şevket Kahraman tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta Beyoğlu, Asmalı Mescit Mahallesi, İstiklal Caddesi'nde kuruldu.



Vize Turistik Tesisler İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi, Şevket Kahraman tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta kuruldu. 


Vize Turistik Tesisler İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a) Turizm amaçlı otel motel  pansiyon tatil köyü dinlenme evleri müstakil eğlence yeri plaj büfe bar klup meyhane disko     restourant gece kulübü  türkü evi gazino taverna şarapevi lokanta kafeterya bisturo eğlence yerleri ile hertürlü turistlik      tesisleri inşa etmek tadil etmek dekor yapmak veya kurulmuş bulunan bu yerleri satın almak açmak tesis etmek kiralamak     kiraya vermek ve işletmeciliğini yapmak icabında çözüm ortağı olmak veya çözüm ortağı almak. b) Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak.      Gerçek ve tüzel  işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları      devir almak. c) Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin     rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. d) Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak,      işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. e) Şirket her türlü bilardo salonu, kahvehane, kafe, çay bahçeleri açar, kiralar,kiraya verir ve işletmesini yapar. f)  Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında      konaklama, seyahat taşıma,rehberlik hizmetlerini yürütmek. g) Şirketin işleri için gerekli taşıtları ikisab etmek, devir etmek ve satmak, bunlar üzerinde ayni ve şahsi tasarruflarda bulunmak h) Konusu ile ilgili işlerde resmi ve hususi şahıslarda ve hükmi şahıslarda karşılıklı taahhütlerde bulunmak ve ihalelere iştirak      etmek i)  Şirket maksat ve konusu çerçevesinde kalmak şartıyla bütün hakları iktisap ve borçları ilzam edebilir. j)  Her türlü turizm lisansı, izni ve onayı almak, her türlü turizm faaliyetini gerçekleştirmek. Kültür ve Turizm Bakanlığında turizm     teşvik kanunu, turizm tesislerine yapılan yatırımlar, turizm işletmesi, turizm tesisi, belgeli turizm yatırım ve işletmeleri, turizm     belgesi, turizm yatırım belgesi, turizm işletmesi belgesi, kısmi turizm işletmesi belgesi, sınıflandırma, geçiş dönemi turizm     belgesi almak k)  Şirketin amacıylailgili olarak şirketin ve üçüncü şahısların yükümlülüklerini ve kredilerini teminat altına almak için ortakların oy bilrliği ile verecekleri karar      uyarınca ipotek, teminat, işletme teminatı, kefelat ve diğer garantiler vermek ve fek etmek.



Geri Dön