27 / 04 / 2024

Vizyon Park Tuzla Residence yükseliyor!

Vizyon Park Tuzla Residence yükseliyor!

Vizyon Park Tuzla Residence 11 dönüm arazi üzerinde yüksliyor. Proje 6 katlı 6 blokta 1 + 1, 2+1, 3+1, 4+1, 4+2'lerden oluşuyor.




Türk inşaat sektörünün deneyimli, dinamik ve yenilikçi kuruluşlarından Ekşioğlu İnşaat yaklaşık yarım yüzyılı aşan bir süreden beri pek çok konut projesine imza atarak binlerce aileyi daire sahibi yapmıştır.1990'lı yıllara kadar dönemin şartlarına ve tercihlerine uygun konut projeleri üreten Ekşioğlu İnşaat, 90'lı yıllardan itibaren hem kent içi hem kent çevresinde gelişmekte olan yeni yerleşim birimlerinde daha modern ve daha çağdaş yeni konsepteki site projelerine imza atmıştır.


Ekşioğlu Grup İnşaat firmalarımız Ekşioğlu Ram Yapı, Ekşioğlu Teknik Yapı, Ekşioğlu Detay Yapı olarak güvenlikli, havuzlu, çağdaş yaşama uygun her biri farklı bir mimari anlayışa sahip, her biri yeni bir yaşam biçimi sunan Tuzla, Kurtköy, Yalova ve İstanbul’un çeşitli yerlerinde modern projeler üreten grubumuz,daha elit daha modern yeni projelere imza atmaya Grup firmalarımızdan EKŞİOĞLU HGE YAPI ile devam etmektedir.


Başkalarının göremediklerini görenler Vizyon sahibi, ufku geniş insanlardır. Vizyon Park Tuzla Residence işte tam o insanlar için tasarlandı. Vizyon Park Tuzla Residence doğru yatırım, yüksek standartlı yaşam ve hayatın her anından keyif alma vizyonuna sahip insanları bir araya getiriyor.


Modern, estetik projesi, mimarisiyle, sanata yaklaşımı, çevre düzenlemesi, sosyal alan zenginlikleriyle gündelik hayatı modern bir anlayışla yorumluyor. Vizyon Park Tuzla Residence 11 dönüm arazi üzerinde yükselen 6 katlı 6 blokta 1 + 1, 2+1, 3+1, 4+1, 4+2'lerden oluşan toplam 144 daire 23 dükkan alternatifli daire seçenekleriyle modern yaşamdan vazgeçemeyen vizyon sahibi konuklara ev sahipliği yapıyor.


Sosyal donatı alanlarımız içerisinde : Açık yüzme havuzları, güneşlenme terasları, çocuk oyun alanları, Bay bayan sauna, Bay bayan Türk hamamı, fitness center, cafeterya, yürüyüş alanları, kamelyalar bulunmaktadır. Vizyon Park Tuzla Residence projemiz kendi kendine yetebilen donatı alanlarına sahip üst seviye bir projedir.


Sitemizin en alt katlarında bulunan çeşitli mağazalardan tüm ihtiyaçlarınızı en kolay ve hızlı şekilde karşılayabilirsiniz.


www.vizyonparktuzla.com



Geri Dön