10 / 05 / 2024

Vizyon Park Tuzla fiyat

Vizyon Park Tuzla fiyat

Vizyon Park Tuzla Residence 11 dönüm arazi üzerinde yüksliyor. Proje 6 katlı 6 blokta 1 + 1, 2+1, 3+1, 4+1, 4+2'lerden oluşuyor.

Fua Deniz Park resmen başlıyor! Emlak Konut GYO'dan Tuzla'ya 460 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Tuzla'da inşa edeceği Fua Deniz Park projesi resmen başlıyor. Tuzla Fua Deniz Park'ta 460 konut ve 40 dükkan yer alacak.

Park Orman Tuzla'da teslimler Haziran 2024'te! 

Park Orman Tuzla projesinde konut satışları devam ediyor. Projede 5+1'den 9+1'e kadar değişen villalar yer alıyor. Peki Park Orman'da villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Ats Trio Park'ta 506 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Yeni proje!

Ats İnşaat imzası ile hayata geçirilen Ats Trio Park, Tuzla'da merkezi konumda bir yaşam olanağı sunuyor. Projede fiyatlar 506 bin TL'den başlıyor...

Tuzla park alanı tesisi ihalesi 25 Eylül'de!

Tuzla Belediyesi, Aydınlı Mahallesi Gürpınar Caddesi'ndeki park alanında park alanı tesisi inşa edilmesi ve işletilmesi işi ihale ediyor...

Tuzla Belediyesi'nden Yeşildere Caddesi'ne park!

Tuzla Belediyesi, Tuzla Aydıntepe Mahallesi Yeşildere Caddesi üzerinde park alanı tesisi inşa edilmesi ve işletilmesi ihalesi düzenliyor..

Tuzla Şifa Park Alışveriş Merkezi açıldı!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın vizyon projeleri arasında yer alan Şifa Park Alışveriş Merkezi açıldı.

Tuzla Evimkent park alanında park inşa edilmesi ihalesi 29 Haziran'da!

Tuzla Belediyesi, Hatboyu Caddesi Üzerindeki Evimkent Park Alanında park inşa edilmesi ve işletilmesi işi ihale ediyor..

Vizyon Park Ofis projesinde 8 bağımsız bölüm satışa sunuldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vizyon Park Ofis projesinde 8 bağımsız bölüm satışa sunuldu.

Kuyaş Gayrimenkul’un iş yeri projeleri yüzde 0,70 faizle!

Kuyaş Gayrimenkul, Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa ettiği İstanbul Vizyon Park Ofis Blokları, İstanbul Vizyon Park Merkez Plaza ve Wedding World AVM’deki sınırlı sayıda iş yerleri için kaçırılmayacak tarihi bir kampanya başlattı.

Tuzla Piyade Okulu'na dev şehir parkı yapılacak!

Tuzla Piyade Okulu'nun da bulunduğu askeri alan için imar planı değişikliği yapıldı. Askeri alanın bir bölümüne 'günü birlik tesis' yapma izni verilirken, 58 bin metrekaresi ise 'Park Alanı' olacak.

Aydoğan Park Tuzla güncel ev fiyatları!

Aydoğan Park Tuzla güncel ev fiyatları 405 bin TL'den başlayarak değişiyor. Aydoğan Park Tuzla'da daireler hemen teslim ediliyor...

Asmin Park Tuzla daire fiyatları!

Asmin Park Tuzla daire fiyatları 310 bin TL'den başlıyor. Asmin Park Evleri projesi 2017 yılı sonunda teslim edilecek...

Tuzla Holografik Hayvanat Bahçesi açıldı!

50’den fazla hayvanın hologram teknolojisiyle yer aldığı Türkiye’nin İlk Holografik Hayvanat Bahçesi Nuh’un Gemisi HoloZoo, Türkiye’nin en fonksiyonel parkı Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı’nda hizmete açıldı.

Vizyon Park Tuzla fiyat Haberi

Vizyon Park Tuzla fiyat


Türk inşaat sektörünün deneyimli, dinamik ve yenilikçi kuruluşlarından Ekşioğlu İnşaat yaklaşık yarım yüzyılı aşan bir süreden beri pek çok konut projesine imza atarak binlerce aileyi daire sahibi yapmıştır.1990'lı yıllara kadar dönemin şartlarına ve tercihlerine uygun konut projeleri üreten Ekşioğlu İnşaat, 90'lı yıllardan itibaren hem kent içi hem kent çevresinde gelişmekte olan yeni yerleşim birimlerinde daha modern ve daha çağdaş yeni konsepteki site projelerine imza atmıştır.


Ekşioğlu Grup İnşaat firmalarımız Ekşioğlu Ram Yapı, Ekşioğlu Teknik Yapı, Ekşioğlu Detay Yapı olarak güvenlikli, havuzlu, çağdaş yaşama uygun her biri farklı bir mimari anlayışa sahip, her biri yeni bir yaşam biçimi sunan Tuzla, Kurtköy, Yalova ve İstanbul’un çeşitli yerlerinde modern projeler üreten grubumuz,daha elit daha modern yeni projelere imza atmaya Grup firmalarımızdan EKŞİOĞLU HGE...