28 / 04 / 2024

Volkan Yılmaz: 15 yıldır hiç kira ödemeyen kiracımız var!

Volkan Yılmaz: 15 yıldır hiç kira ödemeyen kiracımız var!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz yaptığı açıklamada, "Silivri Belediyesi’nin yaklaşık 47 milyona yakın vadesi geçmiş, bir şekilde kronikleşmiş alacakları var. Kira alamadığımız, 15 yıldır hiç kira ödemeyen kiracımız var" dedi.



Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz yaptığı açıklamada "Silivri Belediyesi’nin yaklaşık 47 milyona yakın vadesi geçmiş, bir şekilde kronikleşmiş alacakları var" dedi. 

Silivi Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Yılmaz, gelir gider dengesini gözeterek çalıştıklarını belirterek ve şu açıklamayı yaptı: 

“İlçemizin sorunları çok büyük ama belediyemizin içinde bulunduğu ekonomik şartlarla, borç yüküyle, gelir gider dengesizliğiyle ve borcu büyütmeden sürdürülebilirliği sağlamak noktasında imkansız görünen bazı noktalar var. Her yıl bu borcun büyümesi, üzerine 30 milyon TL borç yüklenmesi hem benim hem de Silivri’de yaşayan herkesin içine sindirebileceğim bir durum değil. Belediyemizin gelirlerini, gelir kaynaklarını arttırmayla ilgili çalışmalar yapıyoruz. Bunlarla ilgili de sizlerle paylaşımda bulunacağız. Borç ve alacak miktarını açıkladığımızda da söylemiştik. Silivri Belediyesi’nin yaklaşık 47 milyona yakın vadesi geçmiş, bir şekilde kronikleşmiş alacakları var. Kira alamadığımız, 15 yıldır hiç kira ödemeyen kiracımız var. Kiraların güncellenmesi noktasında büyük sıkıntılar mevcut. Kirasını güncel şartlarda ödeyen kiracı varken, bir yerde kirası güncellenemeyen kiracılar var. Tüm meclis üyelerinin içerisinde bulunduğu komisyonlarda bunları tartışacağız. Bunları çözmek zaman alacakken, bu ekonomik dar boğazdan çıkmanın iki yolu var. Birincisi gelir arttıracaksınız, ikincisi giderleri kısacaksınız.

 

Volkan Yılmaz kimdir?


Geri Dön