03 / 05 / 2024

Bitcoin yatırımcılarının dikkatine! 8 yıldır hiç hata yapmayan analist açıkladı!

Bitcoin yatırımcılarının dikkatine! 8 yıldır hiç hata yapmayan analist açıkladı!

8 yıldır hiç yanılmayan analistten resmen açıklama geldi. Önde gelen platformdan kritik Bitcoin Raporu! Her şey yeninden gerçekleşecek.



Bitcoin (BTC) yeniden 23.000 doların üzerine çıkmaya çalışırken uzmanlar önemli bir olaya işaret ediyor.

Bitcoin yatırımcılarının dikkatine! 8 yıldır hiç hata yapmayan analist açıkladı!

ÇİN YENİ YILI VE BITCOIN YATIRIMI!

Coin Türk'ten Serkan Aydın'ın haberine göre; Bitcoin fiyatını etkileyen faktörler arasında tatiller ve çeşitli kutlamalar yer alır. Bunlardan biri Ay Yeni Yılı. Bu dönem genellikle kripto para birimlerinin piyasa fiyatı üzerinde güçlü bir etkiye sahiptir. Tarihsel verilere bakıldığında, Ay Yeni Yılı ile Bitcoin fiyatı arasında çarpıcı bir ilişki ortaya çıkıyor. Ay Yeni Yılı, ay takvimine dayalıdır, bu nedenle her yıl farklı bir günde kutlanır. Bu yılki Çin Yeni Yılı 22 Ocak 2023'te başlıyor ve 24 Ocak 2023'te sona eriyor. Önde gelen platform Matrixport'un bir raporuna göre, Çin Yeni Yılı'nın ilk gününde Bitcoin satın almak ve onu sadece 10 işlem günü tutmak, tarihsel olarak ortalama yüzde 9'luk bir getiri sağladı (2015'ten 2022'ye). Bu süreçte Bitcoin önce düşer sonra değer kazanır. Uzmanlara göre, Çin tezgah üstü (OTC) hizmetlerinin çoğu bu dönemde kapalı olacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön