30 / 04 / 2024

Volkswagen Caddy'e zam yok! Fiyatı aynı kaldı! İşte Volkswagen Caddy 17 Ocak 2023 fiyat listesi...

Volkswagen Caddy'e zam yok! Fiyatı aynı kaldı! İşte Volkswagen Caddy 17 Ocak 2023 fiyat listesi...

Volkswagen yeni yılın ilk ayında araç almak isteyenlere büyük bir fırsat sundu. Birçok otomobil markası modellerine yeni yıl zammı uygularken Volkswagen fiyatlarını değiştirmedi. Peki Volkswagen Caddy Style, Life, Cargo, Impression fiyatları kaç kaç TL? İşte Volkswagen Caddy 17 Ocak 2023 fiyat liste



2023 yılına sürpriz fiyatlarla giren Volkswagen'in araçlarını bu fiyatlardan satın almak isteyenler için zaman giderek azalıyor. Nitekim Şubat ayında Volkswagen'in de modellerine zam yapacağı konuşuluyor. Peki Volkswagen Caddy bu ay kaç TL'den satılıyor. İşte Volkswagen Caddy Style, Caddy Life, Caddy Cargo ve Caddy Impression güncel fiyatları...

Volkswagen Caddy’nin gövde rengi kapı kolu, tamponları ve piano black yan aynaları sayesinde dış tasarımı oldukça dikkat çekici bir hal alıyor. Işık ve görüş paketi otomatik yanan farlar, far sensörü, yağmur sensörü ve eve geliş evden çıkış fonksiyonuyla hem güvenlik hem de konfor için Caddy sahiplerine ayrıcalık sunuyor. Aracın aynaları tek hareketle katlanıyor ve soğuk havalarda oluşan buğuları çözebiliyor. Caddy’nin elektrikli katlanabilir ve ısıtmalı yan aynaları aracın talep gören özelikleri olarak ön plana çıkıyor.

Caddy’nin gümüş renkli tavan çıtaları dış görünüşündeki en göz alıcı detaylardan birisi olarak göze batıyor.

Caddy’nin bir fonksiyonu çalıştırmak için tasarlanan düğmelerine sadece dokunmak yetiyor. Sınıfında yalnızca Volkswagen Caddy'de olan Yeni Dokunmatik Tuş takımı hem fonksiyonel hem de çok şık bir hava veriyor. 

Ayrıca Caddy'nin hız sabitleyici özelliği, herhangi bir pedala basmadan devamlı aynı hızda ilerleme, gerekirse direksiyon üzerindeki hız sabitleme tuşu ile sabitlenen hızı artırıp düşürme imkanı sunuyor.

Peki  Volkswagen Caddy'nin 2023 Ocak ayı güncel fiyatı ne kadar? İşte Volkswagen Caddy, 17 Ocak 2023 fiyat listesi...


Geri Dön