05 / 05 / 2024

Volkswagen Crafter modelleri Kasım ayında ne kadar? İşte 30 Kasım 2022 fiyat listesi

Volkswagen Crafter modelleri Kasım ayında ne kadar? İşte 30 Kasım 2022 fiyat listesi

Volkswagen Crafter , kalite, güvenlik ve konfor arayanların aracı olmaya devam ediyor. İşte Volkswagen Crafter 29 Kasım 2022 fiyat listesi!



Volkswagen Crafter 'le konforlu, güvenli ve mutlu yolculuklara yeni bir adım. Gece mükemmel görmeyi, gündüz ise diğer sürücüler tarafından kolayca görünmeyi sağlayan LED far seçeneği, Crafter’ın şık tasarımını tamamlıyor. Ekstra uzun şasili modellerde bulunan köşe aydınlatmalı ön sis farları dönüşlerde görüş açısını genişletirken aynı zamanda Crafter’ın etkileyici yüzünün altını çiziyor. Araç içinden katlanan LED ışıklı yan aynalar, sürücü yokken kendini korumaya alıyor.

Volkswagen Crafter'te opsiyonel olarak eklenebilen ve yeni 8 inçlik dokunmatik ekran bulunuyor. 

Sınıfında yalnızca Crafter tarafından sunulan 8 ileri tam otomatik tork konvertörlü vites seçeneği, yumuşak ve sarsıntısız vites geçişleri ile hem yakıt tasarrufu sağlıyor hem de hızlı ivmelenme sağlıyor.

Crafter motorları en yüksek performans gereksinimlerini karşılarken, verimlilik ve çalışma güvenilirliğini düşünüyor. Size tüm motor seçenekleriyle maksimum güç, düşük yakıt tüketimi sunuyor.

Yokuş yukarı kalkış sırasında, gaz pedalına yeterince basılıncaya kadar sistem, aracı yerinde tutarak geri kaymasına engel oluyor. Crafter, rampa çıkış kapasitesiyle en dik rampalarda bile zorlanmıyor.

Peki Volkswagen Crafter'in teknik özellikleri neler? İşte Volkswagen Crafter teknik özellikleri ve 30 Kasım 2022 fiyat listesi...


Geri Dön