29 / 04 / 2024

Volkswagen Golf R'de Haziran'a özel fiyatlar! Sakın kaçırmayın! 14 Haziran 2022 Volkswagen Golf R fiyat listesi!

Volkswagen Golf R'de Haziran'a özel fiyatlar! Sakın kaçırmayın! 14 Haziran 2022 Volkswagen Golf R fiyat listesi!

Volkswagen Golf R'nin Haziran ayı fiyatları belirlendi! Volkswagen Golf R'yi Hemen siz de alın! Peki, Volkswagen Golf R fiyatları ne kadar? 14 Haziran 2022 Volkswagen Golf R fiyat listesi...



Yeni Golf R, 320 PS güce sahip 2.0 TSI motoru ile dikkat çekiyor Tüm çekiş gücünü minimum kayıpla 4 tekerleğe ileten 4MOTION çekiş sistemi ve dördüncü evrim seviyesine erişen 7 ileri Çift Kavramalı Şanzıman “DSG” sayesinde, Golf R, 0'dan 100 km/s'ye sadece 4,7 saniyede çıkarken, azami 270 km/s sürate ulaşmasını sağlıyor.

Bir diğer dikkat çekici özellik ise Drift modu. Bu mod ile Golf R, dört tekerlekten çekiş avantajının yanında Drift moduyla arkadan itişli otomobillerin eğlencesini de kullanıcısına sunmayı ihmal etmiyor. Golf R'de Akrapovic imzalı titantyum egzoz sistemi ve Adaptif Şasi Kontrolü (DCC) de yer alıyor.

Volkswagen Golf R de Haziran a özel fiyatlar! Sakın kaçırmayın! 14 Haziran 2022 Volkswagen Golf R fiyat listesi!Yeni Golf R, 235/35 R19 lastiklerle çevrili 'Estoril' alüminyum alaşımlı jantlari ile kullanıcıların beğenisini kazanıyor. 4 pistonlu 18 inçlik R fren kaliperleri de jant kolları arasından net bir şekilde görünenen Golf R, dış tasarım olarak standart Golf'e göre daha sportif görünen modelde parlak siyah difüzör ve büyük tavan üstü spoyler gibi aerodinamik elementler fark yaratıyor.

İç tasarımda Nappa deri kaplı koltuklar, fırçalanmış paslanmaz çelik pedallar, karbon grisi dekoratif kaplamalar ve Golf R'ye özel ambiyans aydınlatması bulunuyor. Donanımlar arasında özel R tuşuna sahip ısıtmalı direksiyon simidi, dijital gösterge paneli ve 10 inç bilgi-eğlence ekranı da var.

Peki, Volkswagen Golf R fiyatları ne kadar? 14 Haziran 2022 Volkswagen Golf R fiyat listesi...


Geri Dön