20 / 05 / 2024

Volkswagen Taigo 2024 fiyat listesi: Volkswagen Taigo fiyatı ne kadar? Volkswagen Taigo Mayıs 2024 kaç TL?

Volkswagen Taigo 2024 fiyat listesi: Volkswagen Taigo fiyatı ne kadar? Volkswagen Taigo Mayıs 2024 kaç TL?

Volkswagen'in ilk SUV Coupé modeli Taigo'nun Mayıs fiyat listesi açıklandı. Gelişmiş teknolojik özellikleriyle de bir SUV'dan beklenenleri fazlasıyla sunan Volkswagen Taigo'nun fiyatı merak ediliyor. Peki Volkswagen Taigo fiyatı ne kadar? Volkswagen Taigo Mayıs 2024 kaç TL?



Volkswagen'in ilk SUV Coupé modeli Taigo, arkaya doğru alçalan tavan hattının her açıdan vurgulandığı etkileyici ve sportif tasarımı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Gelişmiş teknolojik özellikleriyle de bir SUV'dan beklenenleri fazlasıyla sunan otomobil, güçlü motorlar, zengin donanımlar ve yepyeni renk seçenekleriyle satışta. Peki  Volkswagen Taigo fiyatı ne kadar? Volkswagen Taigo Mayıs 2024 kaç TL?

Taigo, ultra yüksek teknolojili bir aydınlatma sistemi olan IQ LIGHT farlara sahip.  IQ. LIGHT – LED Matrix farlar, Taigo’nun önünde bulunan elektronik kontrol ünitesi tarafından yapay zekâ algoritması ile yönetilirken, sürüş güvenliği de üst düzeyde tutmayı sağlıyor.

Her koşulda ideal aydınlatma sunmak adına Taigo, sürüş, hava ve yol şartlarından bağımsız şekilde hareket ediyor. Taigo karakteristik ön tasarımı ile sportif ve modern bir görünüm sunuyor. 

Taigo’nun Volkswagen logosuna kadar uzanan LED ışık şeridiyle beraber, ön kısmına hakim olan IQ.LIGHT- LED Matrix farlar ve ön tamponda yer alan dikey sis farları ile dikkatleri üzerien çekiyor. Taigo’nun geriye doğru alçalan coupé formlu tavan hattı ve spor araçlardaki gibi dar yapılı arka cam tasarımı kendine has stop lambaları ile birleşerek Taigo’nun sportifliğini gözler önüne seriyor. 

Taigo’nun devasa cam paneli ile elektrikli olarak açılabilen, panoromik açılır cam tavanı sayesinde dilediğiniz kadar güneş ışığı ve temiz havayı size sunuyor.

 Volkswagen Taigo 2024 fiyat listesi: Volkswagen Taigo fiyatı ne kadar? Volkswagen Taigo Mayıs 2024 kaç TL?

Taigo’nun UV filtreli renkli cam ve yüksek kalite güneşliği sayesinde güneşin etkisini azaltıyor. Taigo’nun yolcu kabinini boydan boya izleyen ve ön yolcu kapısında sona eren LED ışık şeridi ve ön kapı açma kollarının içerisinde yer alan arka plan aydınlatması ile gece sürüşlerine farklı bir deneyim katıyor. 

Taigo’da şarj kablosuna ihriyaç olmadan, dışarıdan herhangi bir enerjiye ihtiyaç duymadan, akıllı telefonlarla Taigo’nun ön saklama bölmesine yerleştirerek telefonunuzu kablo kullanmadan şarj edebilrsiniz. Taigo, ‘Keyless Access’ Anahtarsız Giriş ve Çalıştırma Sistemi ile otomatik açma, kilitleme ve çalıştırma özellikleriyle sürücüye konforlu bir deneyim sunuyor. Taigo 1,5 metre yakınına geldiğinizde yaklaşma sensörü sayesinde algılar ve tüm kilitler tek dokunuşla otomatik olarak açılır.

3 Bölgeli Dokunmatik Klima ‘Climatronic’ teknolojisine sahip Taigo, sürücü ve yolculara konforlu bir sürüş sunuyor. Taigo’da kullanılan ‘Touch Slider’ ile sürücü, ön ve arka yolcu bölmelerinin sıcaklıklarını birbirinden ayrı olarak kontrol edebilmene imkanına sahip.

VOLKSWAGEN TAİGO 2024 FİYAT LİSTESİ! VOLKSWAGEN TAİGO FİYATI NE KADAR? VOLKSWAGEN TAİGO FİYATI KAÇ LİRA? VOLKSWAGEN TAİGO MAYIS 2024 FİYAT LİSTESİ

VOLKSWAGEN TAİGO 1.0 TSI PS LİFE DSG

Anahtar teslim fiyatı: 1 milyon 420 bin TL.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: https://www.vw.com.tr/

Hyundai i10'da şimdi al, ödemeye 6 ay sonra başla fırsatı! Hyundai i10 fiyat listesi!

Chery Omoda 5'in Mayıs 2024 fiyatarı açıklandı! Omoda 5'te bu ay tam 275 bin TL'lik dev fırsat var!

Geri Dön