27 / 04 / 2024

Volkswagen Tiguan'ın güncel fiyatı ne? Zam geldi mi? Mayıs ayı fiyatı belli oldu mu?

Volkswagen Tiguan'ın güncel fiyatı ne? Zam geldi mi? Mayıs ayı fiyatı belli oldu mu?

Türkiye’de sıkı bir hayran kitlesine sahip olan Volkswagen’in güncel fiyatı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Bu kapsamda, Tiguan modelini satın almak isteyenler araca zam gelip gelmediğini merak ediyor. İşte 9 Mayıs 2023 fiyat listesi...



Volkswagen her ay olduğu gibi bu ay da yeni fiyatlarını resmi internet sitesi üzerinden duyurdu. Volkswagen Tiguan'a sahip olmak isteyenler yapılan duyurunun ardından Tiguan’a mayıs ayı kapsamında zam yapıldığını gördü.

Volkswagen Tiguan ın güncel fiyatı ne? Zam geldi mi? Mayıs ayı fiyatı belli oldu mu?

ESNEK, VERİMLİ VE GÜÇLÜ

Bu aracın TSI motorları güçlü olduğu kadar aynı zamanda ekonomik de. Bu sebeple araç kullanmayı seven ama yakıt tüketimini düşük seviyede tutmak isteyen kişilere özel Tiguan TSI, kusursuz bir tercih.

Turboşarjlı Kademeli Enjeksiyon "TSI" teknolojisi, turbo boşluğu bulunmayan, en alt devirlerde dahi aktif hale gelen hafif ve etkin bir egzoz turboşarjı ile Volkswagen'in geçmiş FSI motorlarından gelen direkt benzin enjeksiyon özelliğini buluşturur. Bu şekilde, çok daha küçük motor hacimlerinden, çok daha fazla beygir gücü (PS) ve çekiş gücü (Tork) sağlanır.

Peki, Volkswagen Tiguan’a ne kadar zam geldi? Özellikleri neler? İşte detaylar...


Geri Dön