17 / 05 / 2024

Volony Ömerli Malikaneleri nerde?

Volony Ömerli Malikaneleri nerde?

Volony Group tarafından inşa edilen Ömerli Malikaneleri projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, 100.000 metrekare arazi içerisinde yükselen Volony Ömerli Malikaneleri nerde? İşte projeye ilişkin tüm detaylar... 



Projede sunulan 10 adet bağımsız birim ile, Malikanelere Promenadı 24 adet 6 metrelik mermer sütunlar ile oluşuyor.

Ömerli projesi, yüksek tavanlar, aydınlık ve ferah odalar, geniş koridorlar ve en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş kullanışlı mekanları ile bir villadan çok daha fazlasını sunuyor.

Geniş caddeler, şık kaldırımlar, alışveriş için Milano, Paris ve Londra’da örneğini yansıtan proje ile, Promenad, Çeşmeler, Kamelyalar, Cafeler, Parklar birdenbire karşınıza çıkacak muhteşem tasarım unsurları ile donatılmış alanlar bulunuyor.

Volony Ömerli Malikaneleri nerde?

Geniş odalar, her yatak odasında banyo, çamaşır odası, uçtan uca fiber ve kesintisiz jeneratör altyapısı ile mahremiyetinizi koruyacak sessizlikte home ofis, 2 kat üzeri tüm malikanelerde asansör, her tip malikanede minimum 25 metrekare mutfak, soyunma odaları, geniş koridorlar, alüminyum doğrama ve ısı - ses- ışık korumalı camlar gibi alanlar bulunuyor.

Her malikanenin kapalı ve açık otoparkları ve her evde en az 2 araçlık otopark bulunuyor.

Volony Ömerli Malikaneleri nerde?

Ömerli Malikaneleri, 7/24 güvenlik hizmetleri, parmak izi giriş sistemi gibi en yeni güvenlik teknolojileri kullanılarak donatılmış olup, ortak alanlara da jeneratörlerle 7/24 aydınlatma ve hizmet altyapısı ile dikkat çekiyor.

Volony Ömerli Malikaneleri nerde?

Söz konusu proje, İstanbul ilinde, "Ömerli Mah. Kadirova Cad. Volony Ömerli Malikaneleri No:42, 34799 Çekmeköy / İstanbul" adresinde konumlanıyor.

VillaBlu İstanbul'da kişiye özel ödeme planı! Aralık'ta teslim!

İstanbul'da yaklaşık 800 bin bağımsız bölüm dönüştü: Bakan açıkladı: 1,5 milyon konut 5 yılda dönüştürülecek! 

Brent petrolün varil fiyatı ne kadar? 12 Temmuz Çarşamba brent petrol yükseldi mi, düştü mü?


Geri Dön