29 / 04 / 2024

Volta VB1 katlanabilir elektrikli bisiklet yeniden A101'e geliyor! İşte 9 Mart 2023 fiyat listesi...

Volta VB1 katlanabilir elektrikli bisiklet yeniden A101'e geliyor! İşte 9 Mart 2023 fiyat listesi...

Daha önce de A101'de satışı yapılan Volta VB1 katlanabilir elektrikli bisiklet bir kez daha marketlere geliyor. Peki bu kez fiyatı ne kadar olacak? İşte Volta VB1 katlanabilir elektrikli bisikletin 9 Mart 2023, A101 satış fiyatı...




A101, BİM ve ŞOK gibi marketler eskiden sadece gıda ve temizlik malzemeleri gibi normal market ürünleri satıyorlardı. Fakat son dönemde bu durum değişti. Artık bu marketlerde teknolojik ürünlerden oyuncağa, elektrikli bisiklet ve motosiklete kadar pek çok ürün satılıyor. Hatta haftanın bazı günleri bu ürünlere özel kataloglar da yayınlanıyor. Öyle ki A101'de daha önce tekne satışı bile yapılmıştı.

İşte bu hafta da bu kapsamda A101'e aslında pek de yabancısı olmadığımız bir ürün geliyor. Daha önce A101'de satışı yapılan Volta VB1 katlanabilir elektrikli bisiklet 9 Mart 2023'ten itibaren yeniden raflardaki yerini alacak. Türkiye'de üretilen bu elektrikli bisiklet, katlanabilir bir tasarıma sahip. Böylece daha az yer kaplıyor ve kolay taşınıyor. Volta VB1 katlanabilir elektrikli bisiklet tam dolu pille 50 ila 80 kilometre arasında bir menzil sunuyor. Bu menzil değeri kullanıma göre farklılık gösterirken araçtaki lityum iyon batarya yaklaşık olarak  5 saatte şarj oluyor.


Bisiklette aynı zamanda otomatik yüksek akıma ve düşük voltaj koruması da bulunuyor. Saatte 25 kilometre hıza çıkabilen elektrikli bisiklet 22.5 kg ağırlığında. ve 150 kg taşıma kapasitesine sahip. 250 watt gücünde bir motora sahip olan Volta VB1, şehir içi kullanımı için ideal bir bisiklet olarak karşımıza çıkıyor.

Mekanik disk sisteminin kullanıldığı bisiklet için tek renk seçeneği sunuluyor.  Siyah renkli bir gövdeyle gelen elektrikli bisiklette 20 inçlik jantların olması dikkat çekiyor. Piyasadaki diğer bisiklet modellerine göre daha çevik olan bu model dar ve engebeli arazilerde de konforlu sürüş olanağı sağlıyor. 6 vitesi bulunan Volta VB1 katlanabilir elektrikli bisikletin ön tarafında LED far, arka tarafında ise stop lamba yer alıyor. 

Peki Volta VB1 katlanabilir elektrikli bisiklet A101'de ne kadara satılacak? İşte Volta VB1 katlanabilir elektrikli bisikletin A101 satış fiyatı....


Geri Dön