16 / 05 / 2024

Volta VB2 katlanabilir elektrikli bisiklette büyük indirim! Yazın en havalı fırsatı açıklandı

Volta VB2 katlanabilir elektrikli bisiklette büyük indirim! Yazın en havalı fırsatı açıklandı

Yaz mevsiminin yaklaştığı bugünlerde en havalı indirim Volta VB2 elektrikli bisikletten geldi. Normal satış fiyatı 13 bin 295 lira olan Volta VB2 elektrikli bisikletin indirimli satış fiyatı duyuruldu. Volta VB2 katlanır olması sebebiyle oldukça rağbet görüyor.



Volta VB2 katlanır elektrikli bisiklet katlanabilme özelliği ile kolay saklayabilmeyi sağlıyor. Katlandıktan sonra hacmi neredeyse yarıya düşen bisiklet kolay bir şekilde saklanabilir olmasıyla dikkat çekiyor. 

Volta VB2 darbelere ve zorlu yol koşullarına karşı dayanıklı olmasının yanı sıra, sadece katlanması ile değil zorluklara göğüs germesi ile de kendini rakiplerinden ayırıyor.

Uzun süre dayanabilen bataryası sayesinde pedal çevirmekten yorulanları destekleyen elektrikli bisiklette 250 watt gücünde bir motor yer alıyor.  Volta VB2 110 kilogram taşıma kapasitesine sahip. Volta VB2 katlanır elektrikli bisiklet fiyatına indirim geldi. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön