30 / 04 / 2024

Vona Elektronik Bilgisayar Otomotiv Turizm Ambalaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Vona Elektronik Bilgisayar Otomotiv Turizm Ambalaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Vona Elektronik Bilgisayar Otomotiv Turizm Ambalaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi 600 bin TL sermaye ile, Akın Şahin Şube Müdürlüğü'nde, 2 Şubat 2015'te açıldı.



Vona Elektronik Bilgisayar Otomotiv Turizm Ambalaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi 2 Şubat 2015'te, 600 bin TL sermaye ile, Akın Şahin Şube Müdürlüğü'nde açıldı. 


Vona Elektronik Bilgisayar Otomotiv Turizm Ambalaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi iş konusu; a. İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalbur-iye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak. b. Her nevi inşaat ve nalbur-iye malzemelerinin alet, edevatının imaline mahsus atölye ve fabrika kurmak, kiralamak, kiraya vermek, işletmek, bu maddelerin iç ve dış ticaretini yapmak. c. Her türlü nalbur-iye işleri yapmak. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. İkinci ve üçüncü şahıslardan ipotekler almaya, taşıtlar almaya, satmaya devir ve kiraya vermeye; Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, Tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir, 



Geri Dön