02 / 05 / 2024

Vtk 24 Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Vtk 24 Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Vahit Tarık Kılıçoğlu tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Başakşehir'de kuruldu.





Vtk 24 Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Vahit Tarık Kılıçoğlu tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Başakşehir'de kuruldu.


Vtk 24 Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Konusu:

Şirketin  başlıca amaç ve konuları şunlardır. -Şirket yurt içinde ve yurt dışında  her türlü etüt, plan, proje, mimarlık, mühendislik ve müşavirlik hizmetleri, mühendislik yapıları, yerleşim alanları, resmi ve özel inşaatlar yapmak, yaptırmak, taahhütlerde bulunmak, liman, rıhtım, karayolu gibi yapıların inşaat ve taahhüt işlerini yapmak ve tesislere inşaat için gerekli her türlü malzemenin, ithalatı, ihracatını yapmak. Toplu konut, fabrika, sanayi ve ticari nitelikteki tesislerin yapımının üstlenmesi, bunların yan ürünlerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ihracatı ve ithalatını yapmak. - Özel ve kat karşılığı esası ile yapılan her türlü inşaatın  üstlenilip yapılması, yaptığı veya satın aldığı her türlü bina ve tesisi satması.  - Kanalizasyon, beton yol, asfalt ve her türlü hafriyat işleri ve müşavirlik konusu ile ilgili olan proje işlerini yapmak, yaptırmak. -  Kum, çakıl, çimento, tuğla, kereste, demir ve bilumum inşaat malzemeleri elektrik, sıhhî tesisat yapımı ve malzemelerin alım satımı. - İnşaat sektörü ile ilgili elektrik ve elektrik malzemeleri toptan ve perakende ticareti, - İnşaat sektörü ile ilgili mobilya ve aksesuar malzemeleri toptan ve perakende ticareti mümessillik, ithalat, ihracat, pazarlamasını yapmak . -İştigal konuları dahilinde, yurt içinde ve yurt dışında açılacak fuar ve sergilere tanıtım teşhir ve ticari  amaçlarla katılmak, her türlü teknoloji ve rasyonalizasyon tedbirlerinlerinden yaralanmak, bu konuda işbirliği kurmak, ürün ve mamulleri pazarlayabilmek için resmi ve özel ihalelere iştirak etmek. -Maksat ve mevzuu ile ilgili işlerde kullanmak üzere gerekli kara nakil araçları ve iş makineleri iktisap etmek, kiralamak, kiraya vermek ve satmak. -Şirket için her türlü gayrimenkulü alıp satmak veya gerekirse başka şahıslar için rehin veya ipotek kabul etmek,  vermek her türlü aynı hakları kabul etmek veya tesis etmek.  - Şirketin işleri için iç ve dış piyasadan uzun,orta ve kısa vadeli istikrazlar akdetmek,emval ve kefalet kredileri ile senet üzerine avans ve benzeri kredileri temin etmek. -Şirketin faaliyet konularına giren konulardaki işleri yapan gerçek ve tüzel kişilerle ortak girişimlerde bulunmak, mevcut ticari işletmelere iştirak etmek veya yeni şirketler kurmak. -Maksat ve mevzuunun gerçekleşebilmesi için her türlü sınai, ticari yatırım ve faaliyetlerde bulunmak. -Ortaklar kurulu kararı ile şirketin maksat ve mevzuu genişletilebilir. Mevzuun genişletilmesinde TTK hükümleri uygulanır. Ana sözleşme tadili mahiyetindeki bu işlemler ortaklar kurulu kararı ile yapılır.


Vtk 24 Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres:  Z.Gökalp Mh.S.Demirel Blv.Mall Of İstanbul Ofis Blğ.Kt.18/139 Başakşehir



Geri Dön