19 / 05 / 2024

W İstanbul Hotel Building Designer Store'u misafir edecek!

W İstanbul Hotel Building Designer Store'u misafir edecek!

Mağazacılıkta trendlere yön veren, sunduğu konsept deneyimlerle ilham veren marka Building, Popup Store ile 4-5-6-7 Haziran tarihlerinde W İstanbul Hotel’ de modaseverlerle buluşuyor...




Mağazacılıkta trendlere yön veren, sunduğu konsept deneyimlerle ilham veren marka Building, Popup Store ile 4-5-6-7 Haziran tarihlerinde W İstanbul Hotel’ de modaseverlerle buluşuyor.



W İstanbul Hotel, modadan tasarıma, müzikten sanata kadar birçok alanda yaptığı farklı ve benzersiz deneyimlere bir yenisini daha ekliyor.  


2009 yılından bu yana 100’e yakın genç Türk tasarımcının çok özel kıyafet ve aksesuar tasarımlarını farklı konseptlerle satışa sunan bir moda tasarım markası olan BUILDING Popup Store W İstanbul Hotel’ de! 


W İstanbul Hotel’ de gerçekleşecek BUILDING Popup Store’ da, modaseverler, Nazlı Bozdağ, Insu by Gizem İçöz, Two Dream Makers, Selim Baklacı, Aslı Alev, Elif Domaniç, Chain Reaction gibi tasarımcıların kıyafetlerinden aksesuarlarına ve ayakkabılarına kadar birbirinden çeşitli ürünlerine ulaşabilecekler. 




Geri Dön