08 / 05 / 2024

Waternet 1.000 aboneye ulaştı!

Waternet 1.000 aboneye ulaştı!

Şebeke suyunu sağlıklı suya dönüştüren gelişmiş su arıtma cihazlarını aylık abonelik sistemi ile sunan Water net, kurulmasının üzerinden 1 yıl geçmeden 1.000 aboneye ulaştı...



Waternet Su Hizmetleri A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ari Dinar, kurumsal ve bireysel abonelerden oluşan porftöylerinin önümüzdeki yıl büyük bir hızla genişlemeye devam edeceğine inandıklarını söyledi.


Şebeke suyunu sağlıklı suya dönüştüren gelişmiş su arıtma cihazlarını aylık abonelik sistemi ile sunan Waternet, kurulmasının üzerinden 1 yıl geçmeden 1.000 aboneye ulaşarak önemli bir başarıya imza attı. 1.000’inci abonenin Waternet ailesine katılımını kutlamak amacıyla düzenlenen etkinlikte Waternet’in yeni kurumsal kimliği de tanıtıldı. Sağlıklı suyu ve sistemin yararlarını anlatan kısa animasyon filmi ise davetlilerin büyük beğenisini kazandı.

 

Kutlamada konuşan Waternet Su Hizmetleri A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ari Dinar, kurumsal ve bireysel abonelerden oluşan porftöylerinin önümüzdeki yıl büyük bir hızla genişlemeye devam edeceğine inandıklarını kaydetti. 


Waternet’in cihaz temizliğini ve filtre değişimlerini abonelik bedeli dahilinde gerçekleştiren farklı sisteminin kullanıcıların büyük beğenisini kazandığına dikkat çeken Dinar, “Cihazlarımız suyu ‘ters osmoz’ teknolojisi ile arıtıyor. Tamamen doğal bir yöntem olan bu teknolojide, suyu arıtmak için filtreler kullanılıyor. Altı farklı filtre sayesinde suda bulunan kum, tortu, pas, klor, toz gibi maddelerin yanı sıra ağır metaller, mikroorganizmalar ve bakterilerden arınan şebeke suyu, duru, taze, yüzde 100 hijyenik ve mükemmel bir tada sahip içme suyuna dönüşüyor” dedi. 


Sınırsız teknik destek ve 7/24 müşteri hizmetleri gibi avantajların da Waternet’in tercih edilmesinde önemli faktörler olduğuna değinen Dinar, “Cihazlarımızın kalitesinin yanı sıra aylık abonelik bedeli dışında hiçbir ekstra bedelin ödenmesine gerek olmaması da kısa süre içinde 1.000 aboneye ulaşmamızda etkili oldu. Büyümemiz, 2014 yılında da devam edecek” diye konuştu. 


Dinar, aylık abonelik bedelleri ile ilgili olarak ise şu bilgileri verdi: “Mutfak tezgâhının altına monte edilen set altı modelin aylık abonelik fiyatı KDV hariç 30 Dolar, tezgâh üstünde kullanılabilen set üstü modelin aylık fiyatı ise yine KDV hariç 35 Dolar. Hem ofiste hem de evde rahatlıkla kullanılabilecek sebil modelini ise KDV hariç, ayda 45 Dolar’a kullanmak mümkün.”



Geri Dön