20 / 05 / 2024

Waternet aboneleri

Waternet aboneleri

Şebeke suyunu sağlıklı suya dönüştüren gelişmiş su arıtma cihazlarını aylık abonelik sistemi ile sunan Water net, kurulmasının üzerinden 1 yıl geçmeden 1.000 aboneye ulaştı...

İGDAŞ açıkladı! Doğlagaz faturası ödemeleri ile ilgili kolaylık...

Doğalgaz aboneleri, doğalgaz faturası ödeyen herkesi ilgilendiren yeni bir haber geldiği açıklandı. İşte haberin detayları...

Bedava doğalgaz nisan ayında başlamıştı! Ne zamana kadar ücretsiz olacak? İşte o tarih açıklandı!

Nisan ayında başlayan ve ücretsiz 25 metreküp doğalgaz kampanyası büyük ilgi gördü. Bu kapsamda konut aboneleri için ilk 25 metreküp doğalgaz ücretsizdi. Peki bedava doğalgaz hangi tarihte bitecek? Bedava doğalgaz kampanyası ne zaman sona erecek? İşte o tarih...

Elektrik tarifesi değişiyor: Ev ve ticarethane aboneleri zamlı faturalarla karşılaşacak!

EPDK'nın duyurusuyla birlikte ev ve ticarethane aboneleri için geçerli olan yeni elektrik tarifesi yürürlüğe giriyor. Kilovatsaat başına fiyatlar güncellendi ve aboneler zamlı faturalarla karşılaşacak. Detaylar haberimizde!

Türk Telekom'dan İstanbul ilçelerine duyuru! Eğer internet kullanıcısı iseniz bu duyuru sizi ilgilendiriyor!

İstanbul’da yer alan Türk Telekom aboneleri için dikkat edilmesi gereken bir uyarı yapıldı. Bu ilçeler içerisindeki Türk Telekom için dikkat!

Türk Telekom'dan bir başarı daha! Aboneleri bu uygulamayla gurur duydu

Türkiye'de hatrı sayılır projelere ve başarılara imza atan Türk Telekom, yeni bir başarıya daha imza attı. Telekomünikasyon lideri "Great Place to Work” sertifikası almaya hak kazandı

Turkcell GNC’lilere özel bir indirim! Kodunu al, Migros Hemen’de kullan

Turkcell GNC’lilere özel bir indirim kampanyası başlattı. Turkcell GNC aboneleri uygulamadan aldıkları 20 Türk Lirası tutarındaki indirim kodunu 30 Eylül 2022 tarihine kadar Migros Hemen’de kullanabilecekler.

Doğalgaza zam geldi! Faturalar en az yüzde 30 artacak! Resmen açıklandı!

Doğalgaza zam geldi. Konut ve sanayi aboneleri için Haziran'da uygulanacak satış fiyatları belli oldu. İşte yeni gelen zam oranı...

Doğal gaza zam geldi mi? BOTAŞ'tan yeni tarife açıklaması

Mesken, sanayi ve elektrik üretim amaçlı doğal gaz aboneleri Mayıs ayında doğal gaz tarifesinin ne olacağını merak ediyordu. BOTAŞ’tan açıklama geldi.

Elektrik faturalarında yeni tarife! 32 milyon aboneyi kapsıyor!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu son zamanlarda sık sık gündeme gelen elektrik faturalarıyla ilgili olarak, "Mesken aboneleri için düşük kademe limiti günlük 8 kWh olarak belirlenmiştir. Bu oran 32 milyon aboneyi kapsamaktadır" ifadelerini kullandı.

İmpomes aboneleri adına imar barışı için başvuru yapıyor!

Türkiye’de 39 şehirde 130 ilçede 7500 gayrimenkulün takibini mülk sahipleri adına gerçekleştiren İmpomes, aboneleri adına İmar Barışı sürecini de yönetiyor.

Doğalgaz sabit ödeme sistemine kimler başvurabilir?

Doğalgaz aboneleri Sabit Ödeme Sitemi’ne geçerek son ödeme tarihini kendisi belirliyor ve böylece bütçesini ödeme tarihine göre ayarlayabiliyor. Peki, doğalgaz sabit ödeme sistemine kimler başvurabilir?

Elektrik itiraz dilekçesi örneği!

Elektrik aboneleri kimi zaman gerçek kullanım bedelinden yüksek gelen fatura bedeli ile karşılaşabiliyor. Bu durumda bir dilekçe ile itiraz edilebiliyor. İşte elektrik itiraz dilekçesi örneği..

EPDK'dan elektrik faturaları için uyarı yazısı!

EPDK'dan elektrik faturaları için uyarı yazısı geldi. ENERJİ Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), aboneleri uyarmadan faturalandırma dönemlerini değiştirerek tüketicilerin ödeme dengesini bozan elektrik dağıtım şirketlerine uyarı yazısı gönderdi.

Waternet aboneleri Haberi

Waternet aboneleri

Waternet Su Hizmetleri A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ari Dinar, kurumsal ve bireysel abonelerden oluşan porftöylerinin önümüzdeki yıl büyük bir hızla genişlemeye devam edeceğine inandıklarını söyledi.


Şebeke suyunu sağlıklı suya dönüştüren gelişmiş su arıtma cihazlarını aylık abonelik sistemi ile sunan Waternet, kurulmasının üzerinden 1 yıl geçmeden 1.000 aboneye ulaşarak önemli bir başarıya imza attı. 1.000’inci abonenin Waternet ailesine katılımını kutlamak amacıyla düzenlenen etkinlikte Waternet’in yeni kurumsal kimliği de tanıtıldı. Sağlıklı suyu ve sistemin yararlarını anlatan kısa animasyon filmi ise davetlilerin büyük beğenisini kazandı.

Kutlamada konuşan Waternet Su Hizmetleri A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ari Dinar, kurumsal ve bireysel abonelerden oluşan porftöylerinin önümüzdeki yıl büyük bir hızla genişlemeye devam edeceğine inandıklarını kaydetti. 


Waternet’in cihaz temizliğini ve filtre değişimlerini abonelik bedeli dahilinde gerçekleştiren farklı sisteminin kullanıcıların...