28 / 04 / 2024

Bedava doğalgaz nisan ayında başlamıştı! Ne zamana kadar ücretsiz olacak? İşte o tarih açıklandı!

Bedava doğalgaz nisan ayında başlamıştı! Ne zamana kadar ücretsiz olacak? İşte o tarih açıklandı!

Nisan ayında başlayan ve ücretsiz 25 metreküp doğalgaz kampanyası büyük ilgi gördü. Bu kapsamda konut aboneleri için ilk 25 metreküp doğalgaz ücretsizdi. Peki bedava doğalgaz hangi tarihte bitecek? Bedava doğalgaz kampanyası ne zaman sona erecek? İşte o tarih...



Ücretsiz doğalgaz kampanyası, mutfak ve sıcak su gibi temel ihtiyaçlarda kullanılan aylık 25 metreküp doğalgazın vatandaşlara ücretsiz olarak sunulduğu bir uygulama olarak geçtiğimiz nisan ayında başlamıştı.

Bu kampanya, özellikle dar gelirli aileler için büyük kolaylık sağladı. Bedava doğalgaz kullanımı devam ederken son günlerde arama motorlarında "Bedava doğalgaz son durum ne, ne zaman bitecek?" sorusunun cevabı merak ediliyor. Peki bedava doğalgaz ne zamana kadar ücretsiz olacak? Bedava doğalgaz hangi tarihte bitecek?

 Bedava doğalgaz nisan ayında başlamıştı! Ne zamana kadar ücretsiz olacak? İşte o tarih açıklandı!

BOTAŞ DOĞALGAZ METREKÜP FİYATI 2023 NE KADAR?

BOTAŞ tarafından internet sitesinde ekimde geçerli olacak mesken ve sanayi abonelerinin tarifesi ile elektrik üretim amaçlı tarife tarifesi resmen belli oldu.

Açıklamaya göre, BOTAŞ'ın konut tüketicileri için dağıtım şirketlerine ekimde uygulayacağı satış fiyatı 1.000 metreküp doğal gaz için 4 bin 80 lira olarak belirlendi. 

Sanayi abonelerinin tarifesi ise kademe 1 için 1000 metreküp doğalgazda 8 bin 549 lira, kademe 2 için ise 11 bin 374 lira olarak belirlendi. Elektrik üretim amaçlı tarifede ise 1000 metreküp doğalgazın fiyatı 12 bin lira olarak resmen açıklandı.

Milyonlarca vatanda ücretsiz doğlagaz kampanyasının ne zaman sona ereceğini araştırıyor. Peki ücretsiz doğalgaz ne zaman bitecek? Ücretsiz doğalgaz son tarihi ne zaman? Doğalgaz kampanyası ne zaöan sona eriyor? İşte o tarih...

ÜCRETSİZ DOĞALGAZ KAMPANYASI NE ZAMAN SONA ERİYOR? İŞTE O TARİH AÇIKLANDI!

25 metreküp ücretsiz doğalgaz kampanyası hala devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Nisan 2023'te 1 yıl boyunca 25 metreküp doğalgazın ücretsiz verileceğini duyurmuştu. Buna göre 25 metreküp ücretsiz doğalgaz kampanyası 1 Mayıs 2024 tarihinde sona erecek.

100. yıl müjdesi! Karadeniz gazından sevindiren gelişme

Elektrik, su, telefon ve doğalgaz faturaları için son tarih 10 Ekim! Bunu yapan 170 TL kazanıyor

Elektrik ve doğalgaz faturaları alev alacak! Çiftte zam yolda! 

Geri Dön