02 / 05 / 2024

Elektrik, su, telefon ve doğalgaz faturaları için son tarih 10 Ekim! Bunu yapan 170 TL kazanıyor

Elektrik, su, telefon ve doğalgaz faturaları için son tarih 10 Ekim! Bunu yapan 170 TL kazanıyor

Son dönemde teknolojik ilerlemelerle birlikte otomatik fatura talimatı hizmetlerinde bir artış yaşandı. Bu konuyu yakından takip eden Yapı Kredi, müşterilerine özel bir teklifle karşımıza çıkıyor. Banka, bu kampanya dahilinde belirli şartları yerine getiren kullanıcılara 170 ödeme yapacağını duyurdu



Yapı Kredi Bankası, müşteriye özel fırsatlar sunmaya devam ediyor. Otomatik fatura talimatı oluşturan kullanıcılarına 170 TL bonus veren bu yeni kampanyayı duyurdu. İşte, Yapı Kredi'nin otomatik fatura talimatına dair son kampanyası hakkında bilinmesi gerekenler haberin devamında...

Kampanya 10 ekime kadar sürecek

Yapı Kredi, otomatik fatura ödeme talimatı için yeni bir kampanya başlatıp ayrıntılarıyla duyurdu. Bu kampanya 10 Ekim'e kadar sürecek ve katılanlar 170 TL avantaj elde edebilecek.

Banka, 2 yeni otomatik fatura talimatı için 30 TL, 4 yeni talimat için 80 TL, 6 yeni talimat için ise 150 TL Worldpuan kazandırıyor. Üstelik kredi kartıyla alınan 6 yeni talimatla ek 170 TL Worldpuan fırsatı da mevcut. 

Kampanyaya nasıl katılabilirim?

Kampanyaya dahil olmak isteyenler, TALIMAT kelimesini yazdıktan sonra bir boşluk ile T.C. kimlik numarasını ekleyerek 4470 numarasına mesaj atmalıdır. Verdiğiniz tüm talimatlar, kampanyanın sonlandığı tarihten itibaren altı ay süreyle aktif kalacaktır.

Elektrik, su, telefon ve doğalgaz faturaları için son tarih 10 Ekim! Bunu yapan 170 TL kazanıyor

Kampanya detayları

Yapı Kredi Bankası sistemine kayıtlı olmayan başvurular kabul edilmeyecektir. 11 Eylül-10 Kasım tarihlerinde belirtilen fatura talimatları en az bir kere otomatik ödeme şeklinde gerçekleştirilmelidir. Kampanya dahilindeki Hızlıcep talimatlarına ödül verilmemektedir. Her müşteri bu kampanyadan sadece bir defa yararlanabilir ve en çok 170 TL değerinde ödül elde edebilir. SMS gönderme ücreti, GSM sağlayıcılarının kendi belirlediği tarifelere göre değişiklik gösterir.

Otomatik ödeme talimatı nasıl verilir?

Otomatik ödeme talimatı vermek için Yapı Kredi Mobil uygulamasını hemen telefonunuza indirin. Akıllı telefonunuza Yapı Kredi Mobil'i yüklemek için İndir butonunu kullanabilirsiniz. Ayrıca  Bireysel İnternet Şubesi'nden de otomatik ödeme talimatlarınızı kolaylıkla verebilirsiniz. Bireysel İnternet Şubesi'ne erişim için ilgili butona tıklayarak hızla işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Elektriğe yüzde 200 zam! Son dakika şoku: Fatura ödeyenlere yüklü zam kapıda! 

Fatura desteği almak isteyen dar gelirliler dikkat! Tarih verildi!

Faturası kabarık gelenlere müjde! Faturalar bu yolla dibe vuracak!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön