30 / 04 / 2024

Faturası kabarık gelenlere müjde! Faturalar bu yolla dibe vuracak!

Faturası kabarık gelenlere müjde! Faturalar bu yolla dibe vuracak!

Elektrik, su, doğal gaz, internet ve telefon faturası kabarık geldiği için ödemekte zorlanan kişilere resmen müjde verildi. TEB, otomatik fatura ödemelerine aylık 100 TL iade edeceğini duyurdu.



A’dan Z’ye hemen her şeye zam gelmesiyle beraber faturalar da kabarmaya başladı. Bu nedenle; elektrik, su, doğal gaz, internet ve telefon faturası ödemeleri milyonlarca vatandaşın belini büktü. Kabarık faturalardan bıkan vatandaşlar, bir çözüm yolu ararken Türkiye Ekonomi Bankası’ndan (TEB) bu alana ilişkin güzel bir haber geldi. TEB, otomatik fatura ödeme talimatı verene aylık 100 TL iade imkânı sağlayacağını açıkladı.

Faturası kabarık gelenlere müjde! Faturalar bu yolla dibe vuracak!

Kampanyanın 30 Eylül tarihinde sona ereceğini duyuran TEB, kampanyayı şu şekilde duyurdu:

“TEB Vadesiz Hesabınız ile 4 Nisan 2023 - 30 Eylül 2023 tarihleri arasında vereceğiniz iki adet otomatik fatura ödeme talimatınıza ayda 100 TL ve toplamda ise 600 TL’ye varan iade kazanma imkânını sakın kaçırmayın.”

KAMPANYA DETAYLARI

  • Söz konusu kampanyanın 4 Nisan 2023 – 30 Eylül 2023 tarihleri arasında TEB vadesiz hesabınızdan yeni verilecek olan otomatik ödeme fatura talimatları için geçerli olacağı aktarıldı.Kredi kartından verilen otomatik fatura ödemelerinin kampanyaya dahil olmadığı aktarıldı.

  • Otomatik ödeme talimatı verilen faturaların kredi kartından ödenmesi halinde iadenin yansıtılmayacağı vurgulandı.

  • Kampanya şartlarını yerine getiren kişilerin kampanya katılım tarihinden itibaren 30 Eylül 2023’e kadar her ay 400 TL ve üzeri fatura ödemesini yapması halinde ayda 100 TL, kampanya süresince toplamda en fazla 600 TL iade kazanabileceği kaydedildi.

  • Kampanya kapsamında geri ödeme kazanabilmek için yeni verilecek olan faturaların ilgili ay tahsilat toplamının minimum 400 TL ve üzeri olması gerekmektedir. 

Faturası kabarık gelenlere müjde! Faturalar bu yolla dibe vuracak!

  • Kampanya çerçevesinde en az iki yeni fatura talimatının verilmesi gerektiğinin altı çizildi.

  • Otomatik ödeme talimatının verilmesinin istendiği vadesiz mevduat hesabın açık ve kullanılabilir durumda olması gerektiği bildirildi.

  • Katılımın gerçekleştiği ayın 25’nci günü sonrası etkin hale gelen talimatlar için iade tutarının yansıtılmayacağı ve bunun yanı sıra, sonraki aylarda şartların yerine getirilmesi durumunda iadeye hak kazanılacağı paylaşıldı.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Milyonlarca SSK'lıya son dakika yüzde 14 zam müjdesi! Yeni zamlı maaş tablosu ortaya çıktı!

Aman dikkat! Emeklilik sistemi baştan sona değişiyor! Detaylar bir bir ayyuka çıktı!

Migros coştukça coştu! Paşabahçe borcam kapaklı yuvarlak tencere 269,90 TL’ye, 6’lı fincan seti 141,90 TL’ye düştü!


Geri Dön