27 / 04 / 2024

Fatura desteği almak isteyen dar gelirliler dikkat! Tarih verildi!

Fatura desteği almak isteyen dar gelirliler dikkat! Tarih verildi!

Dar gelirli aileler elektrik desteği ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki fatura desteği ne zaman verilecek?  



Dar gelirli aileler hesaplara peş peşe yatırılan fatura desteği ile ilgili araştırmalar yapıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, her ay verilen elektrik tüketim desteğinin ayrıntıları yeni aya girmeden arama motorlarında da sık sık araştırılıyor.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, pek çok kişinin yüzünü güldüren evde bakım maaşı ile hanesinde bakıma ihtiyacı olan vatandaşlara, hesaplara peş peşe yatırılan aile destek programı ile dar gelirli ailere, sosyal ve ekonomik destek ödemesiyle de çocuğu eğitim hayatına devam eden vatandaşlara belirtili oranda ödemeler yapılıyor. 

Paylaşılan detaylara göre, pek çok kişinin yüzünü güldüren söz konusu desteklerin detayları da merak ediliyor ve arama motorlarında da sık sık araştırılıyor. Edirnejethaber'de yer alan habere göre işte tam da  bu kapsamda yüzleri güldüren söz konusu aile destek programına geçtiğimiz sene ekim ayında dahil olan elektrik tüketim desteğinin ayrıntıları arama motorlarında sık sık araştırılırken, 2023 yılı eylül ayı ödemesi ile ilgili geçtiğimiz günlerde bir son dakika açıklaması yapıldı.

Fatura desteği almak isteyen dar gelirliler dikkat! Tarih verildi!

Peki elektrik desteği ne zaman başlayacak? Elektrik desteği ile ilgili detaylar nereden öğrenilir?

ELEKTRİK YARDIMINDA SON DAKİKA

Konu ile ilgili olarak paylaşılan son dakika detaylarına göre, çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 1250 TL'ye ulaşan aile destek programı bünyesinde çocuk desteği ve elektrik tüketim yardımına da yer veriyor. Yine verilen bilgiye göre, geçen sene programa dahil olan ödemeler her ay düzenli şeklinde hak sahiplerine ödeniyor.

Paylaşılan bilgilere göre, elektrik tüketim desteği kapsamında, 112 Türk Lirası ile 225 Türk Lirası arasında değişen tutarlarda ödemeler veriliyor. Yine verilen bilgiye göre, önümüzdeki aylarda da elektrik tüketim desteği vatandaşlara ödenecek.

Yüzleri güldüren elektrik tüketim desteği ve diğer sosyal yardım ödemeleri ile ilgili son dakika gelişmeleri resmi web sitesinden ya da sosyal medya hesapları üzerinden açıklanacak.

TOKİ'den başkente yeni millet bahçesi geliyor! İhalesi yarın!

En düşük kök emekli maaşı 11 bin 402 liraya dayandı: İşte SGK-SSK, Bağ-kur, Tarım'a yaklaşık yüzde 50 ek zam tablosu...

Aile Bakanlığı'ndan tam tamına 40 farklı destek ödemesi müjdesi! Bu paraları mutlaka alın!


Geri Dön